Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Επιβεβαίωση eBasket.gr! Το “θηρίο” στο Λαύριο

Επιβεβαίωση eBasket.gr! Το “θηρίο” στο Λαύριο

johnson1

johnson1

Το γράψαμε; Ισχύει!
Την απόκτηση του Ντι Τζέι Τζόνσον ανακοίνωσε επίσημα το Λαύριο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του eBasket.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες ώρες για τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο κολέγιο του Κάνσας, με το Λαύριο να αποτελεί την πρώτη ομάδα της καριέρας του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:
“H KAE ΛΑΥΡΙΟ ανακοινώνει την απόκτηση του DJ JOHNSON! O απόφοιτος του Κάνσας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της ερχόμενης περιόδου και η απόκτηση του δυναμώνει σε μέγιστο βαθμό τη front line της ομάδας.

Με ύψος 2.06 μ. ο γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου του 1993 Αμερικανός αθλητής, καλύπτει τόσο τη θέση “4” όσο και τη θέση
“5”. Με 62,3% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων και μέσο όρο 11,3 πόντων στην τελευταία του χρονιά στο Κολλέγιο, όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για έναν παίκτη που τελειώνει εξαιρετικά τις φάσεις στην επίθεση.

Παράλληλα, κερδίζει τις μάχες των ριμπάουντ κλείνοντας τις χρονιές του στο Κάνσας με 5,7 ριμπ. κατά μέσο όρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην μακρά Ιστορία του Κάνσας μόλις άλλοι τρεις παίκτες κατάφεραν να τελειώσουν τη σεζόν αποφοίτησης τους με ποσοστό ευστοχίας πάνω από 60 % !
Με την απόκτηση του DJ JOHNSON το Λαύριο συνεχίζει τα μεταγραφικά “χτυπήματα” με παίκτες υψηλού επιπέδου με στόχο τη δημιουργία ενός πανίσχυρου ρόστερ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…