Κεντρική NBA Επιθυμούν να μείνουν ενωμένοι οι παίκτες των Γουόριορς!
NBA

Επιθυμούν να μείνουν ενωμένοι οι παίκτες των Γουόριορς!

warriors champions

warriors champions

Ο Στεφ Κάρι, ο Ντέιβιντ Γουεστ, ο Ίαν Κλαρκ, ο Ζάζα Πατσούλια, ο Τζαβέλ ΜακΓκί, ο Τζέιμς Μάικλ ΜάκΑντου και ο Ματ Μπαρνς μένουν ελεύθεροι αυτό το καλοκαίρι. Ο Κάρι αναμένεται να ανανεώσει, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο ύψους 205 εκατομμυρίων ευρώ, δεσμεύοντας μεγάλο κομμάτι του σάλαρι καπ. Ο Κέβιν Ντουράντ θα πάρει γύρω στα 30 εκατομμύρια την επερχόμενη σεζόν. Ο Άντρε Ιγκουοντάλα και ο Σον Λίβινγκστον θα είναι περιζήτητοι στην ελεύθερη αγορά. Και όμως, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να παραμείνουν ενωμένοι, προκειμένου να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών!

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε σε δημοσιογράφους και ανέδειξε το ομαδικό όφελος πάνω από το προσωπικό, προκειμένου η διοίκηση των “πολεμιστών” να ανανεώσει τα συμβόλαια της πλειοψηφίας των παικτών: “Είναι μια ξεχωριστή ομάδα. Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο αλλά νιώθω ότι μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει και να τα καταφέρουμε όλοι μαζί και του χρόνου. Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις αλλά αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να μείνουμε μαζί και να δούμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε καλύτεροι, τόνισε ο “KD” σύμφωνα με το ESPN, με τον σταρ των Γουόριορς να μην υπογράφει max συμβόλαιο, ώστε ο Σον Λίβινγκστον και ο Άντρε Ιγκουοντάλα να παραμείνουν στην ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Στεφ Κάρι: “Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να θυσιαστεί. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση αλλά, στο τέλος της ημέρας ξέρουμε τι είναι καλό για εμάς σαν ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την ομάδα μαζί. Εγώ έχω αυτό το σκεπτικό και ξέρω ότι και ο Ντουράντ θα έχει αυτό το σκεπτικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…