Κεντρική Διεθνή Επίσημο! Τέλος ο Μπαρτζώκας

Επίσημο! Τέλος ο Μπαρτζώκας

Euroleague 4

Euroleague 4

Ήταν γνωστό κι έγινε κι επίσημο…
Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει τους “μπλαουγκράνα” στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο νέος γενικός υπεύθυνος της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, τόνισε: “Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων φέτος. Ερχόμουν στις προπονήσεις και δεν ήξερα αν η ομάδα έχει κερδίσει ή έχει χάσει. Όλα ήταν επίπεδα. Η απομάκρυνση του Μπαρτζώκα δεν οφείλεται μόνο σε αθλητικούς λόγους. Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι. Θεωρούμε ότι δεν είναι επαρκής για να υποστηρίξει το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα, που θέλει να είναι ανταγωνιστική τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε ο καινούριος προπονητής μας να είναι ηγέτης σε όλα τα επίπεδα και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική τα επόμενα χρόνια”.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικοινωνίας, Αλμπέρτ Σολέρ, δήλωσε: “Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Μπαρτζώκα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Σήμερα το πρωί (6/6) συναντηθήκαμε με τον Μπαρτζώκα και του ανακοινώσαμε την απόφασή μας. Ο κόουτς Μπαρτζώκας και ο πρώτος βοηθός του δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Για τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου θα αποφασίσουμε αργότερα.

Ήταν μία ασυνήθιστη σεζόν, με πολλούς τραυματισμούς, ενώ την ίδια στιγμή έπρεπε να διαχειριστούμε το νέο format της Ευρωλίγκας. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πολλές συναντήσεις και λάβαμε την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον προπονητή μας. Οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι και έχουν κάθε δίκιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση, ώστε να έχουμε ξανά ένα γεμάτο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…