Κεντρική Β' Εθνική Έντονη αντίδραση οργανωμένων Περιστερίου

Έντονη αντίδραση οργανωμένων Περιστερίου

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι της ομάδας του Περιστερίου, γνωστοποίησαν την δυσαρέσκειά τους για την πρόθεση της διοίκησης του Γ.Σ.Π να ενωθεί με τον Φάρο Κερατσινίου και κάλεσαν τον κόσμο έξω από το “Ανδρέας Παπανφρέου“, σήμερα (02/06, 20:00), ώστε να εμποδίσουν την υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σήμερα μας καλεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου. Σήμερα μας καλεί η περήφανη ιστορία που χάραξε αυτός ο τεράστιος σύλλογος, μέσα στα 46 χρόνια ύπαρξής του. Πάνω από όλα όμως,μας καλεί η συνείδησή μας ,η οποία επιτάσσει να μπούμε σαν ασπίδα με σκοπό να υπερασπιστούμε την ιδέα που πρεσβεύει το Περιστέρι!!!

Δεν είναι χρέος,είναι καθήκον όλων μας (Φίλαθλοι, οπαδοί, παίκτες, παράγοντες, φορείς κτλ) να είμαστε εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεση μας σε οτιδήποτε μπορεί να θίξει τις αρχές, που 46 χρόνια τώρα, αντιπροσωπεύει ο Γ.Σ.Π.

Τα λόγια περιττεύουν όταν η δράση και οι πράξεις παίρνουν σάρκα και οστά.

Σήμερα στις 20:00 μαζευόμαστε έξω από το κλειστό μας, αρχικά για κάνουμε κατανοητό το αυτονόητο και κατ’ επέκταση για να κλιμακώσουμε τις μελλοντικές κινήσεις μας εάν χρειαστούν.

Αυτή η φανέλα έχει ιστορία!!!

FENTAGIN1980.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΟΦΗ: Έγινε πατέρας ο Βασίλης Ράλλης [pic]

Ένα νέο μέλος έχει η οικογένεια του ΟΦΗ, καθώς ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ράλλης έγιν…