Κεντρική NBA Ενδέχεται να ανταλλάξουν την επιλογή τους στο Ντραφτ οι Σίξερς
NBA

Ενδέχεται να ανταλλάξουν την επιλογή τους στο Ντραφτ οι Σίξερς

bryan colangelo

bryan colangelo

Οι Φιλαδέλφια 76ερς ακολουθούσαν πιστά το πλάνο του πρώην γενικού διευθυντή τους, Σαμ Χίνκι, κάνοντας αδυσώπητο tanking και συλλέγοντας τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη στο Ντραφτ, ώστε να χτίσουν μια ισχυρή ομάδα για το μέλλον. Παίκτες όπως ο Τζοέλ Εμπίιντ και ο Μπεν Σίμονς “προσγειώθηκαν” στους Σίξερς μέσω του Ντραφτ αλλά πλέον, η στρατηγική της ομάδας ίσως αλλάξει. Παρά το γεγονός ότι η φετινή λοταρία “ξεχειλίζει” από ταλέντο, ο πρόεδρος, Μπράιαν Κολάντζελο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ανταλλαγής της 3ης θέσης στο φετινό Ντραφτ, την οποία κατέχει η ομάδα του, με σκοπό να έρθει στη Φιλαδέλφια παίκτης εγνωσμένης αξίας.

“Ο πρόεδρος των Φιλαδέλφια 76ερς, Μπράιαν Κολάντζελο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ανταλλάξει την επιλογή στο Ντραφτ. Αποκάλυψε, επίσης ότι η ομάδα σκέφτεται να επιλέξει ανάμεσα σε 6 με 7 παίκτες, υποθέτοντας ότι θα κρατήσει το πικ. Ο Κολάντζελο προσέθεσε ότι οι Σίξερς έχουν κάνει ιδιωτικές προπονήσεις και συνεντεύξεις με πολλά ταλέντα. Αρνήθηκε, όμως, να αποκαλύψει τα ονόματά τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Philly.com.

Ο ίδιος ο Κολάντζελο έχει τονίσει ότι θα κοιτάξει με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να γίνει κάποια ανταλλαγή, με σκοπό να μεγιστοποιηθεί η δύναμη της ομάδας, με ορισμένες συζητήσεις να είναι πολύ ενδιαφέρουσες, όπως χαρακτηριστικά είπε. Τα πάντα, όμως, είναι ανοικτά μέχρι τη μεγάλη νύχτα του Ντραφτ στις 22 Ιουνίου, εκεί όπου οι Σίξερς οφείλουν να πάρουν πολύ σοβαρές αποφάσεις ενόψει της μελλοντικής σταδιοδρομίας τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…