Κεντρική Ασίστ Shadow “Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!”

“Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!”

Ο Δήμος της Ίου, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως το νησί των Κυκλάδων θα διοργανώση 3on3 τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί 7 εώς και 9 Ιουλίου, με αυτές τις τρεις μέρες να είναι γεμάτες μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στις 7-9 Ιουλίου ο Δήμος Ίου και η εταιρεία Airpap Action με την υποστήριξη του Αγγαλιά Luxury Suites θα διοργανώσουν το πρώτο Ios 3on3 Tournament υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

H Airpap Action έχει την εμπειρία της διοργάνωσης του τουρνουά Glyfada 3on3 International Tournament το καλοκαίρι του 2016, όταν και οι μεγαλύτεροι αστέρες του ελληνικού μπάσκετ συγκεντρώθηκαν σε ένα Streetball Event που μοίρασε στιγμές χαράς σε όλους τους φιλάθλους που έσπευσαν να τους δουν από κοντά.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, ιδρυτής της εταιρείας Airpap Action και εμπνευστής του Ios 3on3 tournament μεταφέρει στην Ίο την τεχνογνωσία του θέλοντας να προσφέρει στους κατοίκους του νησιού και τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες την ιδανική αφορμή για να συνδυάσουν τα δυο καλύτερα “εξαγώγιμα προϊόντα” της χώρας μας, το ελληνικό καλοκαίρι και το ελληνικό μπάσκετ!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Δημαρχείο της Ίου θα δημιουργηθούν ανοικτά γήπεδα μπάσκετ με τη χωρητικότητα του κεντρικού γηπέδου να φθάνει τους 1.000 καθήμενους και τους 2.000 όρθιους!

Η δράση θα ξεκινά καθημερινά στα τέσσερα γήπεδα για τους μικρούς αθλητές που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση (09:0012:30 και 19:3023:30)και έπειτα θα μεταφέρεται στα δυο κεντρικά γήπεδα (20:0022:30). Εκεί θα λάμψουν οι σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα επιλέξουν να περάσουν ένα ευχάριστο τριήμερο παίζοντας μπάσκετ σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, την Ίο. Η κορύφωση της διοργάνωσης στις 9 Ιουλίου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!
#PathIOSforbasketball.”

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…