Κεντρική NBA Έφθασαν κοντά στον Τζορτζ οι Σέλτικς!
NBA

Έφθασαν κοντά στον Τζορτζ οι Σέλτικς!

paul george indiana pacers

paul george indiana pacers

Η δεδηλωμένη επιθυμία του Πολ Τζορτζ να αποχωρήσει από τους Ιντιάνα Πέισερς όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του το 2018 έχει ηχήσει σαν καμπανάκι στα αυτιά των ιθυνόντων της ομάδας, οι οποίοι επιθυμούν να τον ανταλλάξουν, προκειμένου να μην τον χάσουν στην ελεύθερη αγορά δίχως να πάρουν τίποτα πίσω. Η βραδιά του Ντραφτ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να συμβεί αυτό, με τους Μπόστον Σέλτικς να είναι οι κύριοι διαπραγματευτές αλλά το πολυπόθητο deal δεν συνέβη τελικά!

Παρά το γεγονός ότι ο Τζορτζ έχει εκφράσει την προτίμησή του στους Λος Άντζελες Λέικερς, όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, οι Σέλτικς μπήκαν δυναμικά στη διεκδίκησή του, καθώς έχουν την ευχέρεια να προσφέρουν πληθώρα ανταλλαγμάτων και να δελεάσουν την Ιντιάνα, ώστε οι δύο ομάδες να φθάσουν σε συμφωνία. Η Βοστόνη φαινόταν αποφασισμένη να αποκτήσει τον Τζορτζ και να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν αλλά οι διαπραγματεύσεις “σκάλωσαν”, τουλάχιστον προς το παρόν.

Μπορεί να μην κατάφεραν να φέρουν τον Τζορτζ στην ομάδα την ημέρα του Ντραφτ αλλά οι Σέλτικς έχουν αποκτήσει προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών τους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Λέικερς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Αυτή τη στιγμή, όμως, η συμφωνία απέχει αρκετά βήματα μακριά.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…