Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εύχομαι να είμαι και του χρόνου εδώ”

“Εύχομαι να είμαι και του χρόνου εδώ”

kris singleton panathinaikos olympiakos

kris singleton panathinaikos olympiakos

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Κρις Σίνγκλετον, σε συνέντευξη του στην ΕΡΑσπορ. Παράλληλα, αποθέωσε του φιλάθλους της ομάδας, που τους περίμεναν στο “Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟ: “Είναι μια δύσκολη απόφαση, η συμφωνία μου με τον ΠΑΟ είναι για δύο χρόνια, χρειάζομαι διακοπές γιατί πέρσι ήμουν στην Κίνα και θέλω επίσης να δω την οικογένεια μου μετά από καιρό και στη συνέχεια χωρίς σκιές γύρω από το θέμα της απόφασης μου θα ενημερώσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το τι θα κάνω. Εύχομαι πάντως να είμαι και του χρόνου εδώ”.

Για το πως έζησε τη χθεσινή βραδιά: “Ήταν μια απίστευτη εμπειρία χθες στο ΣΕΦ αλλά και μετά όταν μας υποδέχτηκαν οι χιλιάδες οπαδοί μας που μας περίμεναν στο “Νίκος Γκάλης” για να μας καλωσορίσουν και να μας συγχαρούν για τον τίτλο που κατακτήσαμε μέσα στο ΣΕΦ και ειλικρινά ήταν συγκλονιστική η υποδοχή των οπαδών του ΠΑΟ“.

Για το αν είχε φανταστεί αυτό που συνέβη όταν υπέγραφε στον ΠΑΟ: “Είχα ακούσει ιστορίες για τους οπαδούς του ΠΑΟ αλλά δεν το είχα ζήσει, τώρα που το έζησα είναι τελείως διαφορετικά και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της κατάκτησης με τον τρόπο που ήρθε αλλά και για τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν οι οπαδοί μας”.

Για το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας στη σειρά των τελικών: “Το κλειδί ήταν η προσέγγιση του τέταρτου τελικού που έγινε στο “Νίκος Γκάλης”, η ομάδα ήταν προσηλωμένη σε άμυνα και επίθεση, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους τελικούς και δεν μας πήρε από κάτω όταν χάσαμε τους δύο τελικούς στο ΣΕΦ που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα τον αποκλεισμό από τη Φενέρ μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου στο ΣΕΦ: “Τα media έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο διότι δημιούργησαν μεγάλο θέμα με την επιστροφή της ομάδας από την Πόλη, σίγουρα υπήρξε ένα θέμα εκείνες τις ώρες αλλά ο τελικός προορισμός για όλους ήταν η Αθήνα και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι πήραμε το «ριμπάουντ» και πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Όλο αυτό το διάστημα παραμείναμε ομάδα δεν αφήσαμε τις διάφορες φήμες να μας αποπροσανατολίσουν μείναμε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Για το ποιος ήταν ο ρόλος του Πασκουάλ και πόσο βοήθησαν την ομάδα οι ιδέες του στη σειρά των τελικών: “Ο κόουτς ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά, ήθελε να προβλέπει τι θα κάνει ο αντίπαλος για να είμαστε προετοιμασμένοι ανάλογα”.

Για το αν βοήθησε το ψηλό σχήμα που χρησιμοποίησε ο Πασκουαλ με τον ίδιο, τον Γκάμπριελ και τον Γκιστ: “Με τις αλλαγές δεν δημιουργήθηκαν mismatch και αυτό μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιθετική λογική του ΟΣΦΠ με pick and roll, δεν παίξαμε όμως μόνο εμείς οι τρεις, όλα τα παιδιά ήταν χρήσιμα για την κατάκτηση του τίτλου”.

Για το πόσο αποτελεσματικοί στη σειρά των τελικών ήταν ο Καλάθης και ο Τζέιμς: “Ήταν πάρα πολύ κομβικοί και οι δύο παίκτες διότι κατάφεραν να κυριαρχήσουν έναντι των αντιπάλων, βέβαια ο Γκριν ήταν καυτός έξω από τα 6,75 σε αρκετά παιχνίδια των τελικών αλλά γενικότερα ο Καλάθης και ο Τζέιμς ήταν οι ηγέτες μας, μας καθοδήγησαν και έπαιξαν τόσο καλή άμυνα που δεν επέτρεπαν στους δημιουργούς του ΟΣΦΠ να αξιοποιήσουν τους ψηλούς και αυτό λειτούργησε πολύ καλά για εμάς”.

Για το αν ευχαριστήθηκε τη δεύτερη του χρονιά στην Ευρώπη: “Ευχαριστήθηκα πολύ τη δεύτερη μου χρονιά στην Ευρώπη μετά τη Λόκο, ήμουν σε μια μικρή πόλη στο Κρασνοντάρ, καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 ενώ εδώ στην Αθήνα είμαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και πραγματικά δεν θα άλλαζα τίποτα από όλα αυτά που έγιναν, αγαπώ τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας και διασκέδασα πάρα πολύ τη φετινή σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…