Κεντρική Γυναίκες “Ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε”

“Ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε”

kostas keramidas

kostas keramidas

Η Εθνική Ελλάδος των Γυναικών παρουσιάστηκε καλύτερη σε όλους τους τομείς σε σχέση με τα φιλικά σε Ιταλία και Σλοβακία, όπως δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς, ύστερα από τη νίκη της “γαλανόλευκης”¨κόντρα στη Λευκορωσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής των Γυναικών:

“Ουσιαστικά έχουμε δύο ακόμη φιλικά. Και σε αυτό το παιχνίδι προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα τα οποία στοχεύουμε να κάνουμε στα τελικά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού σε σχέση με τα φιλικά στην Ιταλία και στην Σλοβακία. Δείχνουμε εμφανή σημάδια βελτίωσης. Και βέβαια, γιατί όχι, στο τέλος θέλαμε και να νικήσουμε. Σήμερα γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Η δουλειά συνεχίζεται και η βελτίωση πιστεύω πως θα είναι ακόμη μεγαλύτερη”.

Από την πλευρά της, η Λολίτα Λύμουρα δήλωσε: “Παίξαμε καλά, απέναντι σε μια ψηλή ομάδα. Είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα. Θα δούμε τις κακές στο βίντεο και πιστεύω να παρουσιαστούμε καλύτερες ως ομάδα στη συνέχεια. Πιστεύω παίζουμε με πάθος και ψυχή ως ελληνική ομάδα και μετά να πάμε στις λεπτομέρειες, να βοηθήσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…