Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δίκαιος νικητής ο Παναθηναϊκός, δεν είχαμε ψυχραιμία”

“Δίκαιος νικητής ο Παναθηναϊκός, δεν είχαμε ψυχραιμία”

giannis sfairopoulos oaka

giannis sfairopoulos oaka

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και πλέον οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν νίκη στον πέμπτο τελικό, για να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Από την πλευρά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως οι “πράσινοι” πήραν δίκαιη νίκη, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει η φράση “πνευματική κούραση”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το παιχνίδι: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, ήταν απόλυτα δίκαιη και εύκολη. Εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για έναν τελικό. Χάσαμε την ψυχραιμία μας και είχαμε 23 λάθη που επέτρεψαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Μεταφερόμαστε τώρα στην έδρα μας για το 5ο ματς και εκεί πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερο παιχνίδι“.

Για την πνευματική κούραση: “Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν άδειοι πνευματικά παίκτες. Πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδι με την ίδια διάθεση και θέληση. Δεν νομίζω ότι η φράση “πνευματικά άδειος” υπάρχει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο συγκεντρωμένοι για να τα δώσουμε όλα”.

Για την ετοιμότητα: “Σίγουρα η ετοιμότητά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Μέτρησε λιγότερη η τακτική και περισσότερο η συγκέντρωση”.

Για τους διεθνείς διαιτητές που θα έπρεπε να σφυρίζουν τέτοιους αγώνες: “Αυτό που λέτε είναι πολύ σωστό και θα πρέπει να ρωτήσετε τους αρμόδιους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…