Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Διαιτητής υψηλής εμπειρίας

Διαιτητής υψηλής εμπειρίας

ref presicion

ref presicion

Μετά τον Θανάση Δεσλή, άλλος ένας διαιτητής που δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε ντέρμπι “αιωνίων” καλείται να μάθει στου… κασίδη το κεφάλι. Ο λόγος για τον Γιώργο Πουρσανίδη, ο οποίος παίρνει το… βάπτισμα σε μια αναμέτρηση που (ενδέχεται να) κρίνει τίτλο! Και γιατί όχι, θα πείτε; Μήπως υπάρχουν και καλύτεροι.

Το καλό είναι πως ο τρίτος της παρέας, ο Γιώργος Ανδρικόπουλος, έχει μεγάλη εμπειρία από τις κόντρες των “αιωνίων“. Έχει “σφυρίξει” σε αγώνα γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, άρα δεν είναι πρωτάρης. Μιλάμε για… εμπειρία ζωής. Όχι, σε αντρικό δεν είχε ως τώρα αυτή τη χαρά…

Τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε. Τους είπαν “θα σφυρίξετε” και σφυρίζουν. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Κι αν τελικά γίνουν στόχος, ή τα κάνουν θάλασσα, σε αυτά θα πέσει το “ανάθεμα” και όχι σε αυτούς που τους ορίζουν. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ βάζει πρωτόπειρους διαιτητές σε αγώνες υψηλής (διαιτητικής) επικινδυνότητας.

Γιατί, κι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος (όπως κι οι υπόλοιποι) κάποια στιγμή έπαιξε για πρώτη φορά ντέρμπι “αιωνίων”, αλλά είχε δίπλα του “μπαρουτοκαπνισμένους”, όχι παιδιά που από τη βασική εκπαίδευση βρίσκονται στο… πεδίο της μάχης.

Η Κεντρική Επιτροπή, για να κάνει το χατίρι του “μεγάλου” (Γιώργος Βασιλακόπουλος) και να τιμωρήσει τους διεθνείς της Ευρωλίγκας, παίζει με τη φωτιά. Για την ακρίβεια ρίχνει στη φωτιά άπειρους διαιτητές…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…