Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν θέλω να τρελαθεί ο Πρόεδρος”

“Δεν θέλω να τρελαθεί ο Πρόεδρος”

manolopoulos 1

manolopoulos 1

Λογικές κινήσεις χρειάζεται το καλοκαίρι η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη. Ακόμη, τόνισε ότι δεν θέλει να τρελαθεί ο Πρόεδρος, καθώς μπορεί αν θέλει να φέρει πέντε παικταράδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Μπορεί να τρελαθεί ο πρόεδρος και να φέρει πέντε ξένους παικταράδες. Δεν θέλω όμως να τρελαθεί ο πρόεδρος, θέλω να έχουμε λογική και να έχουμε μια ομάδα που θα αντέξει στο χρόνο και θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Αυτό γίνεται με ελληνικό κορμό και ξένους που θα έρθουν σε καλή ηλικία και θα βάλουν τον εαυτό τους κάτι από την ομάδα. Θα πρέπει να δούμε τι θέλουμε. Αν πάμε με νέους παίκτες μόνο, μπορεί να μην είναι δυνατό να είμαστε στη θέση που θέλουμε. Λέω ένα ακραίο παράδειγμα τώρα.

Πολλές φορές μας οδηγεί και η αγορά στο τι να κάνουμε. Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα νέα παιδιά και να επιλέξεις πολύ σωστά τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι κάτι που θέλει πολλή σκέψη“.

Για το μέλλον του είπε: “Έχω υπογράψει συμβόλαιο για του χρόνου. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω επ’ αυτού”.

Για τους συνεργάτες του σημείωσε: “Δεν είναι βραδιά Όσκαρ, αλλά πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Τους συνεργάτες μου, όλα τα μέλη του σταφ, όλους όσους έχουν δουλέψει γι’ αυτή την ομάδα.

Ειδικά τον Γιώργο Χήνα, εμείς δουλεύουμε πολύ, εκείνος περισσότερο από όλους. Ευχαριστώ και τη διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα. Να ευχαριστήσω και όλους τους παίκτες, γιατί δεν ήταν εύκολο.

Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν παίξαμε καλά. Όταν ανέλαβα ρίσκαρα για να αλλάξω κάποια πράγματα, πέρασε ένα δύσκολο κομμάτι αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και παίξαμε καλό μπάσκετ. Ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να μηδενίσει την προσπάθειά μας”.

Για το ματς τόνισε: “Για το ματς δεν έχω να πω πολλά. Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο σεβαστήκαμε το παιχνίδι, την μπάλα και τους αντιπάλους. Δεν ήταν εύκολο, γιατί παίξαμε όλη τη σεζόν με δύο πλέι μέικερ και στους μικρούς τελικούς δεν τους είχαμε. Συγχαρητήρια στον Άρη, ήταν πολύ ανταγωνιστικός”.

Για τον Χαριτόπουλο ανέφερε: “Θέλω να μιλήσω για τον Χαριτόπουλο. Γνωρίζοντας πως θα έρθει εδώ ως παίκτης-ασφάλεια, ήρθε την πρώτη μέρα στην προετοιμασία και έκανε προπόνηση στο 200%. Προτελευταία μέρα έκανε προπόνηση στο 300% γνωρίζοντας ότι δεν θα παίξει. Χθες είχε πρόβλημα στη μέση, αλλά λόγω του προβλήματος του Σάκοτα μπήκε στη δωδεκάδα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, βοήθησε την ομάδα και τον εκτιμώ πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…