Κεντρική Γυναίκες “Δεν φοβόμαστε κανέναν”

“Δεν φοβόμαστε κανέναν”

eleanna

eleanna

Έτοιμη για το δεύτερο Ευρωμπάσκετ της καριέρας της είναι η Ελεάννα Χριστινάκη. Η 21χρονη μίλησε για τους στόχους της Εθνικής Ομάδας και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν φοβάται καμία από τις ομάδες, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

  • Τι περιμένουμε από την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ;

“Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια και να κρατήσουμε την Εθνική Ομάδα εκεί που της αξίζει”.

  • Θεωρείς ότι τα φιλικά έδειξαν ότι η Εθνική βρίσκεται σε καλό δρόμο;

“Τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Κάνουν καλό στην προετοιμασία, στην ψυχολογία, στο δέσιμο της ομάδας και στο να βρούμε εμείς οι αθλήτριες τους ρόλους μας μέσα στο γήπεδο. Τα φιλικά έχουν τεράστια διαφορά από τα επίσημα παιχνίδια”.

  • Με τι ψυχολογία πηγαίνει η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ;

“Η ψυχολογία μας είναι σίγουρα καλή. Παίζουμε για την αγαπημένη μας Ομάδα και εκπροσωπούμε την Ελλάδα. Και όταν εκπροσωπείς την χώρα σου έχεις πάντα πολύ καλή ψυχολογία”.

  • Η αρχή του Ευρωμπάσκετ φέρνει την Εθνική αντιμέτωπη με τη Σερβία. Έχετε αναμφίβολα δύσκολο έργο.

“Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σερβία, την οποία έχουμε ήδη δει σε βίντεο. Πρόκειται για μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα και έχουμε μεγάλη πίστη και αφοσίωση στην δίκη μας. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και θα είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικές στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…