Κεντρική NBA Ασυμφωνία ανάμεσα σε Σέλτικς και Πέισερς για τον Τζορτζ
NBA

Ασυμφωνία ανάμεσα σε Σέλτικς και Πέισερς για τον Τζορτζ

paul george

paul george

Οι Ιντιάνα Πέισερς ψάχνουν απεγνωσμένα κάποια υπολογίσιμα ανταλλάγματα, προκειμένου να παραχωρήσουν τον σούπερ-σταρ, Πολ Τζορτζ, προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και τον χάσουν στην ελεύθερη αγορά. Ο “PG-13έχει τονίσει ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα και το μέλλον του βρίσκεται στον “αέρα”. Οι Μπόστον Σέλτικς είναι μία από τις ομάδες που έχουν μπει πιο ενεργά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του αλλά σε πρώτη φάση, οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό.

Συγκεκριμένα, οι Πέισερς υπερέβαλαν στα αιτήματά τους, καθώς ζήτησαν από τους Σέλτικς έναν βασικό παίκτη αλλά και τα ντραφτ πικ των Λέικερς και των Νετς, τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Βοστόνης! Ο Ντάνι Έιτζ, όμως, έχει εκφράσει πολλάκις την απροθυμία του να παραχωρεί υψηλά ντραφτ-πικ, με δεδομένο ότι αμφότερες οι επιλογές θα βρίσκονται πολύ ψηλά στο επερχόμενο Ντραφτ κι έτσι, δεν υπήρξε συμφωνία, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Boston Herald, Μαρκ Μέρφι.

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην τελεσφόρησαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Σέλτικς έχουν αποκλειστεί οριστικά από το παιχνίδι της απόκτησης του Τζορτζ. Οι Σέλτικς διαθέτουν πληθώρα ελκυστικών ανταλλαγμάτων, τόσο στο έμψυχο υλικό τους, όσο και στα ντραφτ-πικ που έχουν στα χέρια τους και μπορούν να κάνουν την καλύτερη προσφορά στους “απελπισμένους” Πέισερς, αποκτώντας τον παίκτη και μπαίνοντας δυναμικά στο “κόλπο” της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…