Κεντρική NBA Αρκετοί παλιοί γνώριμοι στο τουρνουά των 2 εκατομμυρίων! (vid)
NBA

Αρκετοί παλιοί γνώριμοι στο τουρνουά των 2 εκατομμυρίων! (vid)

tbt overseas elite

tbt overseas elite

Ποιος είπε ότι τον Αύγουστο δεν παίζεται μπάσκετ στις ΗΠΑ; Το “The Basketball Tournament” (TBT) έρχεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, με πάνω από 40 πρώην NBAers να λαμβάνουν μέρος. Πρόκειται για μια μπασκετική “μάζωξη”, όπου θα διεξαχθούν αγώνες 5-on-5, με τη νικήτρια ομάδα να κερδίζει έπαθλο συνολικής αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η διοργάνωση αυτή περιλαμβάνει και ορισμένους παίκτες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Πρωταγωνιστής εξ αυτών δεν είναι άλλος από τον Έρικ ΜακΚόλουμ, πρώην παίκτη του Πανιωνίου και νυν της Γαλατάσαραϊ, ο οποίος αποτελεί μέλος της ομάδας “Overseas Elite“, η οποία κατέκτησε το σχετικό πρωτάθλημα τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι! Οι παίκτες που την απαρτίζουν αγωνίζονται αποκλειστικά σε ομάδες εκτός των ΗΠΑ, εξ’ου και η προέλευση του ονόματός της. Ακόμη, θα λάβουν μέρος τόσο ο Τζανίρο Πάργκο, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό to 2008, όσο και ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ που έκανε ένα πέρασμα από τους “ερυθρόλευκους” πέρσι.

Κεντρικό πρόσωπο του τουρνουά θεωρείται ο Γκρεγκ Όντεν, με τον 29χρονο σέντερ να τερματίζει πολύ πρόωρα την καριέρα του στο NBA εξαιτίας πολλαπλών τραυματισμών, αγωνιζόμενος πλέον στην Κίνα. Την εμφάνισή τους θα κάνουν ακόμη ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο Γουέσλεϊ Μάθιους, ο Ντάρεν Κόλισον αλλά και τα αδέρφια Μόρις, με άπαντες να βρίσκονται σε προπονητικό ρόλο.

Το “The Basketball Tournament” θα ξεκινήσει τον Ιούλιο, με τους ημιτελικούς και τον τελικό να διεξάγονται το διάστημα 1-3 Αυγούστου στη Βαλτιμόρη και θα μεταδοθούν ζωντανά από το ESPN.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα highlights του περσινού τελικού

https://www.youtube.com/watch?v=Av4-9nT_nAs

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …