Κεντρική Elite League Αποχωρεί από τον Παπάγου ο Κακιούζης

Αποχωρεί από τον Παπάγου ο Κακιούζης

giannis kakiouzis papagou

giannis kakiouzis papagou

Παρελθόν από τον Παπάγου θα αποτελέσει ο Γιάννης Κακιούζης. Ο έμπειρος άσσος, λόγω οικογενειακών λόγων δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Σορώτος.

Αναλυτικά έγραψε:

“Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα προ ολίγου με τον Γιάννη Κακιούζη μου ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση του για οικογενειακούς λόγους να μην είναι του χρόνου μαζί μας αφού θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.
Το να βρείς λόγια να πεις για την παρουσια και τη προσφορά του Γιάννη στον Παπάγου τη χρονιά που πέρασε είναι πολύ δύσκολο να βρείς λόγια που να απεικονίζουν τι πραγματικά μας έδωσε φέτος ο Γιάννης. Θα πω μόνο μιά λέξη για το αγωνιστικό κομμάτι: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ……….
Σε ανθρώπινο επίπεδο είπαμε πολλά μεταξύ μας. Απο εδώ εκφράζοντας όλο τον σύλλογο, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμο θα του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα του ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια της ζωής του μέσα απο την καρδιά μου και θα του θυμήσω ένα τσιγάρο που κάναμε οι δυό μας στη πιο δύσκολη στιγμή της χρονιάς και ότι τα λόγια που είπαμε εκείνη τη μέρα μου έδωσαν δύναμη να φτάσω μέχρι το τέλος…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…