Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Αποχαιρέτισαν έξι τον Ερμή Πειραία! (pics)

Αποχαιρέτισαν έξι τον Ερμή Πειραία! (pics)

Κορασίδες

Basketa14

Ο Ερμής Πειραιά από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα “σαλόνια” της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει πως οι Άκης Μοναχός, Μπάμπης Βλαχάκης, Πέτρος Αθανασούλας, Δημήτρης Κορκοσούρας, Θωμάς Ζήσης και Στέφανος Μαμουνής θα αποτελέσουν παρελθόν από το σύλλογο.

Aναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Για τον Άκη Μοναχό
“Είναι από τις στιγμές που ψάχνεις να βρεις λόγια για κάποιον παίχτη και το μυαλό σταματάει και η σκέψη κολλάει. Άκης Μοναχός ένα όνομα μια ιστορία για τον Ερμή Πειραιά. Δυστυχώς για την ομάδα αλλά πάντα σεβόμενη την επιθυμία του Αρχηγού της ομάδας ανακοινώνει πως την επόμενη χρόνια ο Άκης μας δεν θα βρίσκεται μαζί μας. Βασικό κομμάτι της ομάδας στις επιτυχίες και εκτος από αρχηγός είναι φίλος είναι αδερφός η πόρτα του Ερμή θα είναι πάντα ανοιχτή και ελπίζουμε στο μέλλον να ξανασυνεργαστουμε από άλλο πόστο. Καλή επιτυχία αρχηγέ σε ότι κι αν αποφασίσεις!!!”

Για τον Μπάμπη Βλαχάκη
“Μετά τον αρχηγό η διοίκηση του Ερμη είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας της και με τον υπαρχηγό και πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μας τον Μπάμπη Βλαχάκη.Ο Μπαμπίνος μας πέρα από σημαντικό γρανάζι της ομάδας 7 χρόνια τώρα αποτέλεσε και καλο φίλο που πόνεσε και τίμησε όσο λίγοι την φανέλα της ομάδας! Μπαμπινο σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε μια μέρα οι δρόμοι της ομάδας και οι δικοί σου να συναντηθούν ξανά!”

Για τους υπόλοιπους
“Η διοίκηση του Ερμή Πειραιά θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές Πέτρο Αθανασούλα Δημήτρη Κορκοσούρα Θωμά Ζήση Στέφανο Μαμουνή για την επίτευξη των στόχων που ήταν η άνοδος.Είμασταν υπερήφανοι που σας είχαμε στην οικογένεια του Ερμή Πειραιά. Καλή επιτυχία και υγεία στις νέες σας ομάδες.”

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …