Κεντρική NBA Από τους Καβς στους Νικς!
NBA

Από τους Καβς στους Νικς!

david griffin

david griffin

Οι Νιου Γιορκ Νικς βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προέδρου μετά την αποπομπή του Φιλ Τζάκσον από το σχετικό πόστο. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” προτιμά να δώσει περισσότερη βάση στη στελέχωση του ρόστερ και την επίτευξη εύστοχων κινήσεων στην ελεύθερη αγορά, πολλά ονόματα έχουν προταθεί για τη θέση του προέδρου, με τον πρώην γενικό διευθυντή των Καβαλίερς, Ντέιβιντ Γκρίφιν να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο Γκρίφιν δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη των Καβς, Νταν Γκίλμπερτ, όσον αφορά τη μελλοντική σταδιοδρομία της ομάδας και η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε, παρά την αντίθετη άποψη του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έτσι, βρίσκεται ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες των Νικς, προκειμένου να συζητήσουν για κάποια ενδεχόμενη συνεργασία. Θα είναι, μάλιστα, από τους πρώτους που θα περάσουν από συνέντευξη με τους Νικς, σύμφωνα με τη Ραμόνα Σέλμπερν.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης, πάντως, δεν βιάζεται πάρα πολύ, με τον γενικό διευθυντή, Στιβ Μιλς να έχει αναλάβει προσωρινά το κουμάντο της στελέχωσης του ρόστερ, όντας ο κύριος διαπραγματευτής με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Γκρίφιν, όμως, δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος που έχει ακουστεί, με τα ονόματα των Μασάι Ουζίρι (Τορόντο Ράπτορς), Τζον Καλιπάρι (κόουτς του Κεντάκι) και Αϊζέια Τόμας (!) να έχουν πέσει στο τραπέζι. Οι δύο τελευταίοι, όμως, έχουν αρνηθεί την οποιαδήποτε εμπλοκή τους με τους Νικς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…