Κεντρική Γ' Εθνική Ανανέωσε κι επίσημα ο Λιόνας

Ανανέωσε κι επίσημα ο Λιόνας

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Την ανανέωση συνεργασίας με τον Θανάση Λιόνα γνωστοποίησε η διοίκηση της Αχαγιάς 82, ενώ ο έμπειρος προπονητής έκανε μάλιστα και δηλώσεις.

Αναλυτικά:
“Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά ώστε να συμφωνήσουν ο Θανάσης Λιόνας και η διοίκηση της Αχαγιάς 82, προκειμένου να επεκτείνουν την μεταξύ τους συμφωνία και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, δείγμα της εκτίμησης που υπήρχε και από τα δύο μέρη για τη συνεργασία που είχαν.

Υπήρξε συμφωνία τόσο για τους στόχους που τέθηκαν για την επόμενη χρονιά καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης των στόχων αυτών.

Πλέον, άμεση προτεραιότητα είναι η συμφωνία με το βασικό κορμό των παικτών και η βολιδοσκόπηση μίας με δύο μεταγραφών που θα αναμένεται να πραγματοποιηθούν.

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχαμε με τη διοίκηση της Αχαγιάς. Ήταν μία πάρα πολύ πετυχημένη χρονιά! Είδα ότι οι διοικούντες έχουν όραμα για την ομάδα αυτή και επειδή στους στόχους που τέθηκαν όπως και στο πλαίσιο της συνεργασίας, υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων, οπότε και συμφωνήσαμε στην επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο. Εύχομαι καλή χρονιά και ελπίζω ο κόσμος της Αχαγιάς να είναι κοντά μας όπως και την φετινή χρονιά για να πανηγυρίσουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας», δήλωσε ο κόουτς της Αχαγιάς 82, Θανάσης Λιόνας για την παραμονή του στους “κόκκινους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Το σχέδιο για το γήπεδο που ετοιμάζει ο Αγγελόπουλος στο Παλαιό Φάληρο! (pic)

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, που αποτελεί έναν πολύ έμπειρο παράγοντα, έδωσε στη δημοσιότητα τ…