Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Καραμπίνη η ΑΕ Κομοτηνής (pic)

Ανακοίνωσε Καραμπίνη η ΑΕ Κομοτηνής (pic)

akis karampinis komotini

akis karampinis komotini

Στην ΑΕ Κομοτηνής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άκης Καραμπίνης. Ο νεαρός γκαρντ ύστερα από τρία χρόνια στην Ασπίδα Ξάνθης, μετακόμισε στην ομάδα της Κομοτηνής. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Καραμπέκη και Γιώργο Σαρημπαλίδη.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Άκη Καραμπίνη. Ο 21χρονος Guard, τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Ασπίδα Ξάνθης (Β´ και Γ’ Εθνικη), ενώ αγωνίστηκε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων και στον Ιωνικό Ιωνίας. Με την ομάδα των Ιωαννίνων προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, όπου και κατέλαβαν την 4η θέση, όπως και στο σχολικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον έχει κληθεί 2 χρόνια στην Εθνική Παίδων και Εφήβων.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίχτης της ΑΕ Κομοτηνής τόνισε “Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχει στόχο την σκληρή δουλειά. Στην Ασπίδα Ξάνθης πέρασα πολύ ωραία χρόνια και τους ευχαριστώ όλους. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, ενώ σημαντικό ρόλο στην λήψη της απόφασης έπαιξε ο τρόπος που μου μίλησαν και ότι θα δουλέψω με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά”.

*** Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους αθλητές Δημήτρη Καραμπέκη και Γιώργο Σαρημπαλίδη, τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεργασία!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…