Κεντρική Ασίστ Shadow “Αγαπώ την Εθνική, θέλουμε τη στήριξη όλων των Ελλήνων”

“Αγαπώ την Εθνική, θέλουμε τη στήριξη όλων των Ελλήνων”

ethniki ellados elladas antetokounmpo giannis antetokounbo antetokoubo mpasimo

ethniki ellados elladas antetokounmpo giannis antetokounbo antetokoubo mpasimo

Για το Ευρωμπάσκετ που πλησιάζει και την Εθνική Ελλάδος μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην εκπομπή “Goal χωρίς Σύνορα” του ΣΚΆΙ, ενώ τόνισε πως θέλει τη στήριξη όλων των Ελλήνων στη συγκεκριμένη προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του.

“Στην Εθνική εκπροσωπείς την Ελλάδα και νιώθω ότι κάνω κάτι που αγαπάω. Ξέρω πως θα πέσει μεγάλο βάρος πάνω μου, αλλά δεν είμαι μόνος στην ομάδα. Υπάρχουν άλλοι 11 κι όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζουμε όλοι μαζί, όχι μόνο εγώ. Θέλω τη στήριξη από όλους τους Έλληνες. Θέλω χάσουμε-κερδίσουμε να είμαστε όλοι μαζί.

Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να ακούω τους προπονητές μου κι αν βελτιώνομαι εγώ βελτιώνεται και η ομάδα μου. Αν δεν είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον πρωταθλητισμό δεν θα δούλευα τόσο σκληρά. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ και θέλω να με θυμούνται ότι δούλεψα σκληρά, ότι πήγα στο ΝΒΑ στα 18 και έμεινα εκεί ως τα… 38 ή τα 40”, ανέφερε αρχικά ο “Greek Freak, ενώ το λόγο πήρε ο αδερφός του, Θανάσης, ο οποίος κατέδειξε την εργατικότητα του αδερφού του με μια χαρακτηριστική φράση. “Ο Γιάννης όταν κάνουμε προπονήσεις λέει ‘θες να γίνει καλός ή να γίνεις σπουδαίος;’. Αυτό δείχνει πώς σκέφτεται, αλλά και πώς σκέφτομαι κι εγώ για το μπάσκετ”.

Tέλος, για το AntetokounBros που μοιάζει να… καθιερώνεται: “Είναι ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι μαζί και να το διασκεδάσουμε. Είναι για όλο τον κόσμο, ελπίζουμε να έρθουν και να το απολαύσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…