Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αυτό που έκανε σήμερα ο Καλάθης είναι σπουδαίο”

“Αυτό που έκανε σήμερα ο Καλάθης είναι σπουδαίο”

xavi pascual

xavi pascual

Ο Τσάβι Πασκουάλ δείχνει να έχει βρει τα “κουμπιά” του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός πλέον θέλει νίκη στο ΣΕΦ, ώστε να πανηγυρίσει αυτός το πρωτάθλημα. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη, ενώ αναφέρθηκε πως πρέπει να βελτιωθούν στα τελευταία λεπτά εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για το παιχνίδι: “Ευχαριστώ το κοινό μας για την υποστήριξή του στο σημερινό παιχνίδι. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που στενοχωρήσαμε μετά το προηγούμενο αποτέλεσμα και την προσπάθεια που κάναμε στα τελευταία πέντε λεπτά του. Απόψε κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι και κυριαρχήσαμε. Υπήρξαν λάθη που δεν μπορείς να αποφύγεις σε έναν τελικό, όμως τα θετικά στοιχεία ήταν περισσότερα από τα αρνητικά”.

Για τον Νικ Καλάθη : “Το απόγευμα έμαθα ότι ήταν έτοιμος. Έχει μεγάλη καρδιά και μεγάλη επιθυμία. Αυτό που έκανε απόψε είναι σπουδαίο. Είμαι ευτυχισμένος για εκείνον γιατί μετά την προσπάθεια που έκανε, είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήξερα ότι θα μας βοηθούσε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος σου επιτρέπει κάποια πράγματα και κάποια όχι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει απάντηση για όλα”.

Για τον πέμπτο τελικό: “Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ, πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα τελευταία λεπτά. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία ή για τραυματίες παίκτες. Το μυαλό μου βρίσκεται σε αυτό που μπορώ να ελέγξω, η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους αθλητές μου τακτικά και να μην κάνω λάθη σε κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…