Κεντρική Διεθνή 3 τα πιθανά σενάρια για τον Στάνταμαϊρ

3 τα πιθανά σενάρια για τον Στάνταμαϊρ

amare stoudemire

amare stoudemire

Ο Αμάρ’ε Στάνταμαϊρ πήρε την απόφαση να περάσει τον Ατλαντικό πριν από 1 χρόνο μετά από 14 χρόνια εξαιρετικής καριέρας στο NBA. Ήταν ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της περασμένης δεκαετίας, τουλάχιστον στον επιθετικό τομέα ενώ ήταν σαρωτικός σε πικ-εν-ρολ συνθήκες. Η αγωνιστική του πτώση, όμως, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει τον υποχρέωσαν να αγωνιστεί στη Χάποελ Ιερυοσαλήμ την περασμένη σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Πλέον, στα 34 του χρόνια, ο Αμάρ’ε καλείται να λάβει αποφάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του, με τα ενδεχόμενα να είναι 3.

“Δεδομένου ότι έπαιξα εδώ και κέρδισα το πρωτάθλημα εδώ, θα μπορούσα απλώς να αποσυρθώ και να αποχωρήσω από την δράση ως πρωταθλητής. Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη επιλογή. Μία άλλη επιλογή θα ήταν να παίξω σε μία ομάδα του ΝΒΑ που θα έχει ανάγκη από έναν ποιοτικό ψηλό με ηγετικές ικανότητες. Ή μπορώ απλώς να επιστρέψω στο Ισραήλ για να υπερασπιστώ τον τίτλο και να προσπαθήσω για το back-to-back. Αυτές είναι οι τρεις επιλογές μου αυτή τη στιγμή”, τόνισε ο “STAT” σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “New York Post“.

Από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι ο Στάνταμαϊρ θεωρεί ότι έχει ακόμα τα προσόντα για να σταθεί αξιοπρεπώς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Επίσης, στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν είχε τονίσει ότι θα αποσυρθεί με τη φανέλα της Χάποελ ενώ διαθέτει και ένα μερίδιο των μετοχών της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…