Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πολλά λάθη κι ήττα!

Πολλά λάθη κι ήττα!

ethniki ginaikwn

ethniki ginaikwn

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε από την Ιταλία με 70-59 στη Ρώμη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Η “γαλανόλευκη υπέπεσε σε 21 λάθη κι έτσι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί νίκη της επί της ιταλικής ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς δοκίμασε πολλά σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Κορυφαία για την Εθνική Ελλάδας ήταν η Σπανού με 17 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 36-29, 51-44, 70-59
ΙΤΑΛΙΑ (Καπομπιάνκο): Κιλίνι 4, Σοτάνα 12(2), Ντότο, Ρες, Πένα 2, Κονσολίνι 1, Ζανταλασίνι 24(2), Φορμίκα 5, Κρίπα 8, Γκορίνι 4, Γκάτι 2, Σάντρι, Ντε Πέτρο 5, Μασκιάντρι 3(1).
ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Εϊβερι, Σπυριδοπούλου 4, Μάλτση 11(2), Σπανού 17(1), Καλτσίδου 9, Σταμολάμπρου 3(1), Σταμάτη 8(2), Νικολοπούλου 4, Κοσμά, Σωτηρίου 3(1), Χριστινάκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Εθνικής Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε: “Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κόπωση από το χθεσινό φιλικό. Το γεγονός ότι πήραμε περισσότερα ριμπάουντ δείχνει το πάθος μας στην άμυνα, όμως δεν μπορέσαμε να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Η προετοιμασία είναι για να βλέπουμε τα λάθη μας. Κάναμε πάντως πολλές δοκιμές όπως απαιτείται σε φιλικά παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…