Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ζεστός” ο “Σαρικό” για ΠΑΟΚ για… τρεις λόγους

“Ζεστός” ο “Σαρικό” για ΠΑΟΚ για… τρεις λόγους

sarikopoulos

sarikopoulosTο ebasket.gr από… πολύ νωρίς μέσα στην σεζόν αποκάλυψε την περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου για τον ΠΑΟΚ και από το στρατόπεδο του παίκτη επιβεβαιώνεται πως υφίσταται ενδιαφέρον από τον “Δικέφαλο”. Ο Ελληνας σέντερ έχει ενημερωθεί σχετικά από τον ατζέντη του, από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή “βγαίνει” ότι “είναι σοβαρή η προοπτική του ΠΑΟΚ” και o παίκτης είναι “ζεστός” για τον “Δικέφαλο” για τρεις λόγους.

Ο πρώτος αφορά τον Σούλη Μαρκόπουλο μιας και ο Σαρικόπουλος τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον έμπειρο κόουτς (έχει δείξει πως ξέρει να δουλεύει… άψογα με τους ψηλούς και είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των Μπόγρη και Τσαιρέλη που “έφτιαξαν” το όνομά τους αλλά και βελτιώθηκαν στον ΠΑΟΚ). Επίσης η πλευρά του παίκτη “μένει” στο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή και μεγάλη ομάδα με καλή λειτουργία στο εσωτερικό της ενώ ο τρίτος λόγος που… αρέσει ο “Δικέφαλος” στον “Σαρικό”, είναι το ότι οι “ασπρόμαυροι” παίζουν στην Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του εξωτερικού για τον Σαρικόπουλο και αυτή δεν την ξεγράφει ο Ελληνας σέντερ. Οπως και να έχει, θα μετρήσει πολύ ο αγωνιστικός ρόλος που θα του δώσει η ομάδα στην οποία θα παίξει, φυσικά και το οικονομικό (κάτι άλλωστε που ισχύει για όλους τους παίκτες).

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Σε κάθε περίπτωση, σε πρώτη φάση υπάρχει καλό κλίμα από πλευράς του Ελληνα σέντερ για τον ΠΑΟΚ (από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή προκύπτει πως έχει γίνει και μια πρώτη κρούση από τον Άρη, αν και οι “κίτρινοι” στο “5” έχουν τον Καββαδά που έχει συμβόλαιο και λογικά θα αναζητήσουν και έναν ξένο σέντερ), ωστόσο ο Σαρικόπουλος δεν θα βιαστεί να αποφασίσει τι θα κάνει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Στο μεταξύ για την περιφέρεια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση του Μαρκ Κάρτερ του οποίου η ομάδα την Δευτέρα έχασε στον πρώτο ημιτελικό από την Ζιελόνα Γκόρα, στον ΠΑΟΚ πάντα έχουν καλή άποψη για τον Αμερικανό αν και αυτός είναι γεγονός πως δεν είναι… φθηνός.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα στον “Δικέφαλο” περιμένουν στη Θεσσαλονίκη τον Απόλλωνα Τσόχλα, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να “τελειώσει” το θέμα της παραμονής του βάσει των όσων δήλωσε στο ebasket.gr ο ατζέντης του ενώ υπάρχει και το ζήτημα του Ζάνις Πέινερς (την Τετάρτη θα φύγει καθώς όλο αυτό το διάστημα μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη, έμεινε στην Ελλάδα) με τον οποίο υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει ανοιχτή γραμμή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …