Κεντρική NBA Ξέσπασε κατά του Ερντογάν ο Καντέρ (vid)
NBA

Ξέσπασε κατά του Ερντογάν ο Καντέρ (vid)

enes kanter

enes kanter

Ο Ενές Καντέρ εξαπέλυσε “πυρά” κατά του Ταγίπ Ερντογάν, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο άσσος των Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ δεν έχει καθόλου καλή γνώμη για τον πρόεδρο της Τουρκίας, κάτι που φαίνεται και από το όσα δήλωσε.

Ο 25χρονος άσσος βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας και δεν μπορεί να ταξιδέψει στην χώρα του, αφού το διαβατήριο του ακυρώθηκε από την τουρκική πρεσβεία και ο ίδιος κρατιέται από δύο αστυνομικούς.. Ο Καντέρ αποκάλεσε Χίτλερ τον Εργντογάν, δείχνοντας έτσι, τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνον.

Ήθελα να πω ότι είμαι στη Ρουμανία και μου είπαν ότι ακυρώθηκε το διαβατήριό μου από την τουρκική πρεσβεία. Δύο αστυνομικοί μας κρατούν εδώ για ώρες. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ο τρόπος που βλέπω τις πολιτικές εξελίξεις και ο άνθρωπος που το έκανε αυτό είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας. Ξέρετε ότι επιτέθηκε σε ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, είναι πολύ κακός άνθρωπος, ένας δικτάτορας. Είναι ο Χίτλερ του αιώνα μας. Θα σας ενημερώνω, να προσεύχεστε για εμάς. Θα σας λέω τι γίνεται”, δήλωσε ο Καντέρ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…