Κεντρική Διεθνή “Ξέρετε που έπαιζαν πριν ο Παπαπέτρου και ο Μάντζαρης; “

“Ξέρετε που έπαιζαν πριν ο Παπαπέτρου και ο Μάντζαρης; “

erdem can

erdem can

Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ερντέμ Καν, μίλησε στην ιστοσελίδα “basketdergisi.com” και σχολίασε τους ελάχιστους γηγενείς παίκτες της Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε στο παράδειγμα προς μίμηση των Μάντζαρη και Παπαπέτρου και τέλος πρόσθεσε πως το πιο κομβικό σημείο της σεζόν ήταν στην σειρά με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του συνεργάτη του Ομπράντοβιτς:

Για τους λίγους Τούρκους παίκτες: “Τι πρέπει να κάνει, λοιπόν, μια ομάδα υψηλού επιπέδου αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στους συνδιεκδικητές της και, συγχρόνως, να βελτιώσει τους γηγενείς παίκτες; Οφείλει να τους παρέχει το καλύτερο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Δεν είναι δυνατόν να αναδείξεις 6 νεαρούς Τούρκους παίκτες σε μια ομάδα όπως η Φενέρ. Η εγχώρια λίγκα και η Ευρωλίγκα είναι δυο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Όλοι φέρνουν το παράδειγμα της Ελλάδας. Ξέρετε, για παράδειγμα, που έπαιζαν πριν ο Παπαπέτρου και ο Μάντζαρης; Ο Μάντζαρης είναι ένα καλό παράδειγμα. Πήγε στον Ολυμπιακό από μια μεσαία ομάδα και απέδειξε την αξία του. Αρχικά, λοιπόν, πρέπει να βάλουμε τους γηγενείς και εξελίξιμους παίκτες σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον“.

Για το πιο κομβικό σημείο της χρονιάς: “Το διάλειμμα που είχαμε πριν ξεκινήσει η σειρά με τον Παναθηναϊκό, ήταν το μεγαλύτερο που είχαμε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Τότε ήμασταν υγιείς και μπορούσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Και στη συνέχεια, η ομάδα είχε άλλες οκτώ ημέρες ξεκούρασης, γι’ αυτό ετοιμάστηκε καλά σωματικά και πνευματικά. Σίγουρα, η σειρά με τον Παναθηναϊκό ένα κομβικό σημείο, αλλά πολύ σημαντικό, όπως είπαμε, ήταν το διάλειμμα πριν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…