Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

kommatos 1

kommatos 1

Η 28η αγωνιστική της B΄Εθνικής ολοκληρώθηκε και το Ebasket.gr επέλεξε την κορυφαία πεντάδα της περασμένης Κυριακής.

 1. Άντώνης Γκοντόπουλος (Πιερικός Αρχέλαος)

Με διαφορά ο πρώτος σκόρερ του αγώνα στην ήττα του Πιερικού από τον “Χαρίλαο Τρικούπη” όντας ο άλυτος γρίφος για την άμυνα των γηπεδούχων, από το τζάμπολ έως το φινάλε. Σταμάτησε στους 25 πόντους με 7 τρίποντα, δίχως όμως να είναι αρκετά όσα έκανε προκειμένου να χαρίσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

2. Ανδρέας Χρονόπουλος (Μαρούσι)

“Αγκαλιά” με την άνοδο στην Α2 βρίσκεται το Μαρούσι, το οποίος αν και ζορίστηκε αρκετά εν τέλει επικράτησε του Μανδραϊκού. Ο γκαρντ/φόργουορντ της ιστορικής ομάδας είχε 20 πόντους, ενώ εντυπωσίασε πίσω από τα 6.75 με 6 εύστοχες προσπάθειες.

3. Νέστορας Κόμματος (Ερμής Αγιάς)

Ο Ερμής Αγιάς δεν τα παρατάει εύκολα στη “μάχη” για το δεύτερο “εισιτήριο” που οδηγεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με τον Νέστορα Κόμματο να ηγείται των φιλοξενούμενων στη νίκη επί της πρωτοπόρου Καστοριάς. 17 πόντοι με 4 τρίποντα ήταν ο απολογισμός του 40χρονου φόργουορντ που ελπίζει -με λίγη τύχη- να ανταμειφθεί η προσπάθεια της ομάδας του.

4. Νίκος Μαντζιώρης (Πανελευσινιακός)

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Πανελευσινιακός επί του Ιωνικού Νικαίας και ως συνήθως ο “μπόμπερ” των “μπλε”… ξαναχτύπησε. Το “κοντέρ” σταμάτησε στους 21 πόντους για τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κακή μέρα των φιλοξενούμενων.

5. Γιάννης Κακιούζης (Παπάγου)

Εάν υπάρχει κάποιος που θα έπρεπε να πάρει το βραβείο του MVP της χρονιάς, αυτός είναι με διαφορά ο Γιάννης Κακιούζης. Έχει… καθιερωθεί στην κορυφαία πεντάδα του Ebasket.gr και όχι άδικα. Ο Παπάγου… στενοχώρησε πρόωρα τον Πανερυθραϊκό που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανέβει κατηγορία, με τον έμπειρο σέντερ να “οργιάζει” (ξανά). Είχε -μόλις- 26 πόντους όντας χάρμα ιδέσθαι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…