Κεντρική Basket League Κύμη Το τεχνικό επιτελείο της Κύμης για τη νέα σεζόν!

Το τεχνικό επιτελείο της Κύμης για τη νέα σεζόν!

varvounis

varvounis

Το γράψαμε; Ισχύει!
Στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο της Κύμης θα βρίσκεται κι επίσημα ο Δημήτρης Βαρβούνης. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν και τη φετινή σεζόν στα Τρίκαλα, με το eBasket.gr να σας ενημερώνει για τη συμφωνία της ομάδας της Εύβοιας με τον Έλληνα τεχνικό από την περασμένη Τρίτη (2/5).

Στον πάγκο της Κύμης θα βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά ο Ισίδωρος Κουτσός, ενώ γυμναστής θα είναι και πάλι ο Δημήτρης Πασπαλάς.

Αναλυτικά:
“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει τους άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την νέα σεζόν.

Στην θέση του βοηθού προπονητή παραμένει για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Ισίδωρος Κουτσός, όπως επίσης για τρίτη χρονιά θα βρίσκεται στην ομάδα μας και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς. Η διοίκηση της Κύμης SEAJETS  εκτιμώντας απεριόριστα την εργατικότητα και την προσφορά των κυρίων Κουτσό και Πασπαλά, ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και για την νέα σεζόν.

Το νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ της Κύμης SEAJETS είναι ο Δημήτρης Βαρβούνης, ο οποίος θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή. Ο κ. Βαρβούνης την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη, ως βοηθός προπονητή των Τρικάλων. Πριν τα Τρίκαλα είχε εργαστεί για δύο χρόνια στην Τυνησία ως βοηθός προπονητής στην ESR Rades, ενώ ενδιάμεσα είχε αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Sfax. Στο παρελθόν βρισκόταν επί σειρά ετών στον Πρωτέα Βούλας, ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν πρώτος προπονητής στην Αναγέννηση Σάμου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…