Κεντρική NBA Το πρόστιμο του Τζόουνς και η αγανάκτηση του Λεμπρόν! (vid)
NBA

Το πρόστιμο του Τζόουνς και η αγανάκτηση του Λεμπρόν! (vid)

lebron james dahntay jones

lebron-james-dahntay-jones

Την περσινή σεζόν, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς απέκτησαν τον Ντάντεϊ Τζόουνς στο φινάλε της κανονική περιόδου, με σκοπό να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει των πλέι-οφς. Στους Τελικούς της Ανατολής εναντίον των Τορόντο Ράπτορς και συγκεκριμένα στο 4ο παιχνίδι, ο Τζόουνς αποβλήθηκε, εξαιτίας ενός ύπουλου χτυπήματος στον Μπίσμακ Μπιγιόμπο. Μάλιστα, κλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο, το οποίο, όμως, ανέλαβε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Φέτος, η ιστορία επαναλαμβάνεται με ανατριχιαστικό τρόπο…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=02Agm3rnZyU]

Ο Τζόουνς αποκτήθηκε ξανά στο τέλος της κανονική περιόδου, αποβλήθηκε και πάλι σε αγώνα εναντίον των Τορόντο Ράπτορς και ο Λεμπρόν θα αναλάβει για ακόμη μια φορά να “καθαρίσει” για τις ατασθαλίες του συμπαίκτη του! Συγκεκριμένα, ο Τζόουνς αποβλήθηκε μετά από 3 λεπτά συμμετοχής, διότι μάλλον εκστόμισε κάποιες… κακές κουβέντες προς τον Γιάκομπ Πόετλ και τον Νόρμαν Πάουελ, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί και πρόστιμο 6.000 δολαρίων. Το πρόβλημα είναι ότι τα συνολικά χρήματα που έχει βγάλει φέτος ο Τζόουνς είναι μόλις 9.000 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι το πρόστιμο ισοδυναμεί με τα 2/3 του μισθού του!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Pb7GqXjJp00]

Ο Λεμπρόν προθυμοποιήθηκε να βγάλει τον συμπαίκτη του από τη δύσκολη θέση αλλά αυτή τη φορά, τον επίπληξε για τις πράξεις του. Συγκεκριμένα, ο “βασιλιάς” απηύδησε, λέγοντας στον Τζόουνς ότι έχει κουραστεί να πληρώνει για αυτόν και ότι πρέπει να σταματήσει να αποβάλλεται συνέχεια, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της ομάδας, Γκρεγκ Σγουορτζ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…