Κεντρική Διεθνή “Το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στη Νταρουσάφακα”

“Το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στη Νταρουσάφακα”

david blatt darussafaka dogus istanbul

david blatt darussafaka dogus istanbul

Στις φήμες, που τον στέλνουν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απάντησε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής της Νταρουσάφακα τόνισε ότι το μυαλό του αυτήν τη στιγμή είναι στην τουρκική ομάδα και ότι δεν σκέφτεται την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε τουρκική ιστοσελίδα:

Για τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Δεν θέλω να πω κάτι για την ερχόμενη σεζόν, επικεντρώνομαι στην παρούσα κατάσταση και την προσπάθειά μας στα playoffs. Τα μεταγραφικά σενάρια αφορούν σε πολύ μεγάλο βαθμό φήμες, κι αυτές είναι σαν τον άνεμο, πάνε κι έρχονται. Ζω την παρούσα κατάσταση, όχι κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Νταρουσάφακα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος. Εκπροσωπούμε τον σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μου είναι να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε, κι ύστερα να συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο”.

Για τη Φενέρμπαχτσε: “Η επιτυχία της Φενέρμπαχτσε είναι σπουδαία τόσο για το τουρκικό μπάσκετ, όσο και για την ίδια τη χώρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον σύλλογο για τη σπουδαία αυτή επιτυχία. Τους αξίζουν. Έχω βρεθεί στη θέση τους και ξέρω πόσο ξεχωριστό είναι όλο αυτό”.

Για την ποιότητα του τουρκικού πρωταθλήματος: “Είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αν κοιτάξεις αυτή την στιγμή τι γίνεται στην Ευρώπη, η Τουρκία έχει το καλύτερο πρωτάθλημα”.

Για την καλύτερη πεντάδα της EuroLeague: “Θα επέλεγα τους Μπράντλεϊ Ουάναμεϊκερ, Σέρχιο Γιουλ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Γιώργο Πρίντεζη και Έκπε Ούντο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…