Κεντρική NBA Το μοναδικό σερί του Πόποβιτς που “έσπασε” χθες! (pic)
NBA

Το μοναδικό σερί του Πόποβιτς που “έσπασε” χθες! (pic)

gregg popovich spurs

gregg popovich spurs

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς χτυπούσαν σε όλα τα μέτωπα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η άμυνα δούλευε στην εντέλεια, τόσο στην περιφέρεια, όσο και ψηλά, οι Κουάι Λέοναρντ και ΛαΜάρκους Όλντριτζ σκόραραν συνεχώς και ο αργός ρυθμός τους εφαρμοζόταν στην εντέλεια. Η διαφορά πήρε σύντομα διψήφιες διαστάσεις, φθάνοντας ακόμη και στο +25 (21-46), με τα “σπιρούνια” να αποδεικνύουν ότι είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να συνθλίψει σε τέτοιο βαθμό την υπερδύναμη του Όκλαντ. Μετά, όμως, όλα άλλαξαν και ταυτόχρονα “έσπασε” ένα τρομερό σερί…

Ο Λέοναρντ έπεσε στο “καναβάτσο”, οι Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ πέτυχαν συνολικά 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο (!) ενώ σκόραραν με άνεση στο ανοικτό γήπεδο, σκοράροντας 17 πόντους στον αιφνιδιασμό μόνο στην 3η περίοδο! Παρά την αστείρευτη μαχητικότητα των Σπερς, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την ολική ανατροπή, παίρνοντας το προβάδισμα με 4 λεπτά για τη λήξη και εν τέλει “καθάρισαν” το ματς, χάρη στην clutch παρουσία του Κάρι. Το απόλυτο comeback από το -25 ήταν γεγονός, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του Γκρεγκ Πόποβιτς!

Ειδικότερα, οι Σπερς είχαν προηγηθεί με 25 πόντους σε 317 παιχνίδια επί ημερών “Pop”, παίρνοντας τη νίκη σε όλα ανεξαιρέτως τα ματς αυτά! Το ιδιόμορφο αυτό σερί, όμως, ολοκληρώθηκε άδοξα χθες, με τους Σπερς να χάνουν την ευκαιρία να πετύχουν ένα θορυβώδες break και να βάλουν “φωτιά” στη σειρά.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…