Κεντρική Β' Εθνική Το “ευχαριστώ” του Αμαρουσίου (pics)

Το “ευχαριστώ” του Αμαρουσίου (pics)

marousi iek ippokratios

marousi iek ippokratios

Το Μαρούσι, με ανακοίνωσή του, θέλησε να ευχαριστήσει το ΙΕΚ Ιπποκράτειος και το Αττικό Κολλέγιο για την στήριξη και την βοήθειά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Μαρούσι τη χρονιά που μες πέρασε είχε μια άψογη συνεργασία με το ΙΕΚ Ιπποκράτειος και το Αττικό Κολλέγιο, με την βοήθεια του στην πορεία της ομάδας μας προς την Α2 να είναι πολύ σημαντική.

Μέσα στη σεζόν 2016-2017, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το καταξιωμένο ΙΕΚ Ιπποκράτειος, οι αθλητές της ομάδας επισκέφτηκαν τη σχολή, όπου έγινε πάνω τους αθλητική μάλαξη για την αποθεραπεία τους, από τους σπουδαστές του τμήματος φυσικοθεραπείας.

Επιπλέον η σπουδάστρια Μαρία Βλασοπούλου πραγματοποιεί την πρακτική της άσκηση στην ομάδα του Αμαρουσίου, μετά από συνεννόηση με το ΙΕΚ Ιπποκράτειος και το Αττικό Κολλέγιο.

Τέλος, όποιος αθλητής του συλλόγου μας, ή κάτοχος διαρκείας, θελήσει να σπουδάσει στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος και το Αττικό Κολλέγιο, θα έχει ειδική έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα.

Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν πολύ χρήσιμη για την ομάδα του Αμαρουσίου και έτσι θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΙΕΚ Ιπποκράτειος και το Αττικό Κολλέγιο, με την ελπίδα η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί.”

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

μαρούσι-ιπποκράτειος-2

μαρούσι-ιπποκράτειος-3

μαρούσι-ιπποκράτειος-4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …