Κεντρική NBA Το δράμα και οι συγκινητικές δηλώσεις του Μπέβερλι (vids)
NBA

Το δράμα και οι συγκινητικές δηλώσεις του Μπέβερλι (vids)

patrick beverley

patrick beverley

Ο Πάτρικ Μπέβερλι είναι ένας από τους πιο σκληρούς και αδυσώπητους παίκτες στο NBA αλλά η συναισθηματική φόρτιση που τον διακατείχε στο 4ο παιχνίδι εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν αφόρητη. Συγκεκριμένα, ο παππούς του γκαρντ των Ρόκετς, ονόματι Ρις Μόρις έφυγε από τη ζωή, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο Μπέβερλι, όντας σοκαρισμένος από την απώλεια ενός ανθρώπου που συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανατροφή του ήθελε αρχικά να επιστρέψει στη γενέτειρα του, το Σικάγο, ώστε να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του αλλά τελικά πείσθηκε να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση. Μάλιστα, σκόραρε και το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης, με την αντίδρασή του να τα λέει όλα.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ο Μπέβερλι στάθηκε σαν πραγματικός “μαχητής” στην αναμέτρηση, καταπίνοντας τον πόνο του και δίνοντας το 100%, παρά το δράμα που τον ταλαιπωρούσε. Συγκεκριμένα, τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, σε 25 λεπτά συμμετοχής, με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, Μάικ Ντ’Αντόνι να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τη δύναμη ψυχής και τον “σιδερένιο” χαρακτήρα του Μπέβερλι. Οι δηλώσεις του ίδιου, όμως, ήταν οι πλέον συγκινητικές.

Με τη στεναχώρια να διαγράφεται στο πρόσωπό του και με τη φωνή του να τρέμει, ο Μπέβερλι δήλωσε: “Προσπάθησα να παίξω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Ήθελα, όμως, να σταθώ στο πλευρό της γιαγιάς μου. Ήταν ο μόνος άνδρας που ήξερε εδώ και 26 χρόνια. Ήθελα να είμαι μαζί με τη μητέρα μου και τα ξαδέρφια μου στο Σικάγο“.

“Είναι πολύ δύσκολο, γιατί όλοι ξέρουν ότι δουλεύω πάρα πολύ σκληρά. Είναι δύσκολο, όμως, όταν ένας άνθρωπος που σε υποστήριζε όλη σου τη ζωή, που φορούσε τη φανέλα σου κάθε μέρα, να φεύγει μακριά σου”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Q3DPyeKYh3o]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…