Κεντρική Γ' Εθνική To αποχαιρετιστήριο γεύμα της Κορίνθου (pic)

To αποχαιρετιστήριο γεύμα της Κορίνθου (pic)

korinthos

korinthos

Η ομάδα του ΚΑΟ Κορίνθου, έκανε μία εκπληκτική σεζόν, με αποκορύφωμα την νίκη επί της Πεντέλης που την φέρνει πιο κοντά στην Β’ Εθνική, με την διοίκηση του συλλόγου να κάνει το “τραπέζι” στους παίκτες αλλά και την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις της Αθλούπολη, σε μια όμορφη βραδιά, η προπονητική ομάδα παρέθεσε δείπνο στη διοίκηση και στους παίκτες του ΚΑΟ Κορίνθου, για το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, που έκλεισε εντυπωσιακά με την νίκη στο παιχνίδι κατάταξης.
Η βραδιά κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς φυσικά μετά και το πέρας μιας δύσκολης και συνάμα παράξενης χρονιάς που τα είχε όλα.

Ο απολογισμός όμως θετικός αφού η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη των δύο ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η πιθανότητα συμμετοχής​ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μας έδωσε σε όλους αίσθημα υπερηφάνειας και ικανοποίησης.

Ήταν βέβαια και μια έντονα συγκινησιακή βραδιά λόγω της αποχώρησης από την ενεργό δράση του αθλητή Αλέξανδρου Τσακιρίδη που κόσμησε με την παρουσία του τον Σύλλογο και πρόσφερε πολλά με το ήθος την εργατικότητα και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους του πολυχώρου της Αθλουπολης– χορηγού της ομάδας μας-για την φιλόξενη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει.”

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…