Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό”

“Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό”

mantzaris 1

mantzaris 1

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι για έκτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα βασικότερα γρανάζια του Ολυμπιακού. Ο “εξολοθρευτής” διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στον Πειραιά. Το ίδιο θέλουν και οι Πρόεδροι της ομάδας, αλλά αμφότεροι είναι επικεντρωμένοι αυτήν τη στιγμή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Μάντζαρης μίλησε στον Cosmote TV και ανέφερε ότι τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά το μέλλον του. “Είναι λογικό όταν κάπου βρίσκεσαι έξι χρόνια να θέλεις να συνεχίσεις, Νομίζω ότι υπάρχει θέληση και από μένα και από την ομάδα και μακάρι να γίνει. Είναι κάτι πολύ μακρινό για μένα αυτό τώρα .Καλή θέληση να υπάρχει και όλα θα γίνουν”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας γκαρντ.

Για την περσινή κακή πορεία στην Ευρωλίγκα τόνισε: “Νομίζω ότι δεν κερδίσαμε τα ματς που έπρεπε, δεν κάναμε εκτός έδρας νίκες. Αν το σύστημα πέρυσι ήταν όπως φέτος, θεωρώ ότι θα ήμασταν μέσα στην οκτάδα. Στην πρώτη φάση είχαμε μία ή δύο ήττες και στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Top16 σε έναν όμιλο μαζί με ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ, όλες πολύ δυνατές. Πεισμώσαμε, πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας, και για αυτό κάναμε τέτοιες εμφανίσεις στους τελικούς”.

Για το αν χρειαστεί στο Final Four ο Ολυμπιακός να πάρει το τελευταίο σουτ, ο Μάντζαρης δήλωσε: “Ο Μπίλης (Σπανούλης) θα πάρει την μπάλα και θα αποφασίσει. Μπορεί να σουτάρει ο ίδιος, μπορεί να θέλει η ιστορία να το ξαναβάλει ο Γιώργος (Πρίντεζης), μπορεί κάποιος άλλος. Ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…