Κεντρική Διεθνή “Θα έρθουν προτάσεις, δεν κλείνει το δρόμο η Τενερίφη”

“Θα έρθουν προτάσεις, δεν κλείνει το δρόμο η Τενερίφη”

bogris

bogris

Ο Γιώργος Μπόγρης κατέκτησε το Basketball Champions Leauge με την Τενερίφη, ενώ βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Με δηλώσεις του, ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στον θρίαμβο με την ισπανική ομάδα, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάκτηση του Basketball Champions League:”Η αξία της διοργάνωσης αποδεικνύεται από το ότι η τρίτη ομάδα της Ελλάδας έφτασε μέχρι τους «16» και η δεύτερη της Ιταλίας μέχρι τα ημιτελικά. Ήρθαν ομάδες από το Eurocup και δυνάμωσε η διοργάνωση, υπήρξαν και κάποιες αδύναμες ομάδες, για αυτό είναι μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση που πήραμε το Champions League. Η Τενερίφη είναι από τις καλύτερες ομάδες, έχει καλό ρόστερ και βάθος στον πάγκο και είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα στα πλέι οφ και για το μέλλον”.

Για την επιλογή του στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης: “Είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου στην κορυφαία πεντάδα, ο Βάσκεθ με την εμπειρία του και με το ρυθμό του με βοήθησε”.

Για την επιλογή του να υπογράφει στην Τενερίφη είπε:”Η επιλογή μου να έρθω εδώ ήταν λόγω του προπονητή, αφού υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στην Μπιλμπάο. Μου έκαναν πρόταση το καλοκαίρι και μου έδωσαν μια εβδομάδα προθεσμία να απαντήσω και έκρινα πως δεν είχα καλύτερη επιλογή και δε θα έβρισκα κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή”.

Για το μέλλον του:”Ποτέ η Τενερίφη δεν κλείνει το δρόμο στους παίκτες για να πάνε ένα σκαλοπάτι παραπάνω στην καριέρα τους, έχω καλό όνομα και θα έρθουν προτάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…