Κεντρική Elite League Τέλος ο Κουκάς!

Τέλος ο Κουκάς!

koukas doukas batis faros keratsiniou

koukas doukas batis faros keratsiniou

Λίγες ώρες πριν από το ματς της χρονιάς με τον Φάρο Κερατσινίου, οι δρόμοι του Δούκα με τον Γιώργο Κουκά χώρισαν. Ο πολύπειρος γκαρντ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των βορείων προαστίων, με τον ίδιο να εκφράζει την πικρία του, αλλά να τονίζει πως αποχωρεί από τον Δούκα, έχοντας ήσυχη τη συνείδηση του. Παρελθόν από την ομάδα των εκπαιδευτηρίων αποτελεί και ο Θανάσης Τζιάλλας.

Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας του Γιάννη Τζήμα είναι βαρύ, πράγμα που ευνοεί τον Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος θα προσπαθήσει να τελειώσει τη σειρά και να πάρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ της Α2.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αγαπητοί φίλοι,

επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, και η αποδοχή της μπορεί και να δηλώνει συνενοχή,για στοιχειώδεις λόγους αθλητικής ΜΟΥ αξιοπρέπειας κ συνεπείας (και προς αποφυγήν οποιωνδήποτε κακόβουλων φημολογιών),σας πληροφορώ την ανεξαρτήτου της θέλησής μου διακοπή τής συνέχισης τής συμμετοχής μου στην προσπάθεια τής ομάδας των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ για άνοδο στην A1. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχιση της προσπάθειας των συμπαικτών μου. Ευχαριστώ τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ για τη μέχρι τώρα συνεπεία στις συμφωνημένες μεταξύ μας μέχρι τώρα υποχρεώσεις και δεν έχω καμιά αμφιβολια για την αποπεράτωση της συνεπείας αυτής. Τέλος ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας που στα 65 (περίπου) επίσημα παιχνίδια που συμμετείχα αυτά τα 2 χρόνια, αναγνώρισαν την ειλικρίνεια στην προσπάθεια που κατέβαλα για την επιτυχία της ομάδας και με αντάμειψαν με το χειροκρότημα τους. Κουρασμένος από την προσπάθεια, κατεβαίνω από το …πούλμαν ..των ΕΚΠΑΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ , αλλάζω την ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ φανέλα τους ( ..θα ήθελα να μου επιτρέψουν να την κρατήσω..) και πικραμένος ,άλλα συνειδησιακά ήσυχος , παίρνω ανάσα στη στάση για το επόμενο (;;;;) δρομολόγιο της αθλητικής μου διαδρομής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…