Κεντρική NBA Τελικά μίλησαν μεταξύ τους Γουέστμπρουκ και Ντουράντ! (vid)
NBA

Τελικά μίλησαν μεταξύ τους Γουέστμπρουκ και Ντουράντ! (vid)

westbrook durant perkins

westbrook durant perkins

Η κόντρα ανάμεσα στον Κέβιν Ντουράντ και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στο NBA τη φετινή σεζόν. Οι δύο σούπερ-σταρ δεν είχαν ανταλλάξει κουβέντα μεταξύ τους, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων και κυρίως του Γουέστμπρουκ, μετά την απόφαση του “KD” να τον αφήσει μόνο του στην Οκλαχόμα, προκειμένου να εισέλθει στον “παράδεισο” του Γκόλντεν Στέιτ. Παρ’όλα αυτά, ο πρώην συμπαίκτης τους, Κέντρικ Πέρκινς αποφάσισε να υποδυθεί τον ρεπόρτερ, αποκαλύπτοντας πως οι δύο παίκτες είχαν επικοινωνία μεταξύ τους τη φετινή σεζόν!

Ο Πέρκινς, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κέβιν Γκαρνέτ στο TNT, ονόματι “KG Area 21“, προέβη στην αποκάλυψη αυτή, καθώς διατηρεί επαφή μαζί τους, όντας πρώην συμπαίκτης τους στην Οκλαχόμα. Συγκεκριμένα τόνισε ότι η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο παίκτες έλαβε χώρα μετά το παιχνίδι των Θάντερ εναντίον των Νάγκετς, όπου ο “Ρας” έσπασε το ρεκόρ των τριπλ-νταμπλ σε μία σεζόν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Πέρκινς: “Έστειλα μήνυμα στον Ντουράντ την επόμενη μέρα από τη νύχτα όπου ο Γουέστμπρουκ έσπασε το ρεκόρ. Μου απάντησε και μου είπε ότι αυτός και ο “Ρας” είχαν μια ωραία συζήτηση την προηγούμενη μέρα. Τα μίντια δεν έχουν ιδέα για το γεγονός αυτό. Απλά θέλω να γνωστοποιήσω ότι οι δύο παίκτες μιλούν“.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…