Κεντρική Basket League Άρης Τα διαιτητικά παράπονα του Αρβανίτη μέσω Facebook

Τα διαιτητικά παράπονα του Αρβανίτη μέσω Facebook

arvanitis skiftos

arvanitis-skiftos

Ο Άρης επικράτησε απέναντι στον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ της Basket League. Όμως ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, δημοσίευσε στο Facebook ένα κείμενο με τα παράπονα της ομάδας του για την διαιτησία. Ακόμη ο ισχυρός άνδρας των “κίτρινων” αναφέρθηκε και στον χαμό του οπαδού του “δικεφάλου”.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Λευτέρης Αρβανίτης:

“Πρώτα απ’όλα θέλω να δώσω δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου και τους παρακαλώ να δεχθούν τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Πραγματικά δεν έχω λέξεις να γράψω. Απαράδεκτα γεγονότα,ντροπή για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας.

Πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε σκληρά ώστε να εξαλειφθούν οριστικά τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές και καταστάσεις.
Όσο αφορά την ομάδα μας θα ήθελα να πω δημόσια στους παίκτες,τους προπονητές,σε όλο το staff και ειδικά στον φίλο μου Δημήτρη Πρίφτη, παιδιά, “το άδικον ουκ ευλογείται”.
Συνεχίστε την δουλειά που με τιμιότητα κάνετε τόσα χρόνια.
Το πρωτάθλημα για τον Άρη έχει πολύ δρόμο ακόμα.
ΥΣ.”Κύριοι”….36-19 οι βολές συνολικά, στο 30′ ήταν 29-8 και στο 39′ ήταν 34-12!!! Τι γίνεται;;; Όλα καλά;;;Μην μας προκαλείτε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…