Κεντρική NBA Τα αρνητικά ρεκόρ του “ανενεργού” Τζέιμς (pics)
NBA

Τα αρνητικά ρεκόρ του “ανενεργού” Τζέιμς (pics)

lebron james cavs

lebron james cavs

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της πλέι-οφ καριέρας του, σκοράροντας μονάχα 11 πόντους με πολύ άσχημα ποσοστά. Τα επίπεδα απόδοσής του μειώνονταν με την πάροδο του αγώνα και ως αποτέλεσμα, το Κλίβελαντ έπεσε “θύμα” έκπληξης από τους μαχητικούς και “αθάνατους” Μπόστον Σέλτικς. Όπως είναι λογικό, ο “βασιλιάς” κατέγραψε και ορισμένα αρνητικά ρεκόρ.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς σημείωσε την 4η χειρότερη συγκομιδή πόντων σε αγώνα πλέι-οφ ενώ δεν κατόρθωσε να “σπάσει” το φράγμα των 15 πόντων μόλις για 6η φορά στην καριέρα του, όσον αφορά την post-season. Επίσης, η πλήρης “αφλογιστία” του στα τελευταία 16.5 λεπτά του αγώνα (0 πόντοι με 0/4 σουτ) οδήγησε σε ακόμη μία αρνητική επίδοση. Ήταν η πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2006 που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της 4ης περιόδου δίχως να σημειώσει ούτε 1 πόντο!

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Ακόμη, τα “φαντάσματα” από την “καταραμένη” σειρά Τελικών εναντίον του Ντάλας το 2011 έκαναν την εμφάνισή τους. Το 4ο παιχνίδι εκείνης της σειράς αλλά και το χθεσινό είναι τα μοναδικά, όπου ο “βασιλιάς” δεν μπόρεσε να “ματώσει” το διχτάκι στα τελευταία 12 λεπτά της αναμέτρησης, όσον αφορά τα πλέι-οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή ανατροπή των Σέλτικς από το -21 ήταν η μεγαλύτερη που έχει δεχθεί στην καριέρα του ο Τζέιμς στα πλέι-οφ. Στις προηγούμενες 49 περιπτώσεις που η ομάδα του προηγήθηκε με 20 πόντους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερνε να φεύγει μονίμως από το παρκέ με το “ροζ” φύλλο αγώνα.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Υπάρχει, όμως και ένα ενθαρρυντικό στατιστικό μέσα σε όλα αυτά. Βάσει αυτού, οι ομάδες του ΛεΜπρόν που προηγήθηκαν με 2-0 σε μια σειρά πλέι-οφ δεν έχασαν ποτέ την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που έχει επαληθευτεί 20 φορές! Το μόνο που έχει να κάνει ο ίδιος είναι να ανακτήσει τη δαιμονιώδη φόρμα του, ώστε να βάλει ξανά τους Καβς σε ομαλή πορεία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…