Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Συνεχίζουν με Ροδά τα Χανιά

Συνεχίζουν με Ροδά τα Χανιά

Στον πάγκο του Αθλητικού Όμιλου Καλαθοσφαίρισης Χανιά θα παραμείνει ο Δημήτρης Ροδάς. Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΑΣΚ και του χρόνου θα καθοδηγήσει τα Χανιά στη Γ΄Εθνική.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνων υποδομών Δημήτρης Ροδάς θα παραμείνει στο πόστο του και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Μετά από συνάντηση του Βορειοελλαδίτη προπονητή με μέλη της διοίκησης του ΑΟΚ, υπήρξε ταύτιση απόψεων που άπτονται με τους στόχους που θέτει στο εξής η ομάδα και έγινε αντιληπτό ότι η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών δύναται να αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα για να γίνουν την προσεχή χρονιά, ακόμα περισσότερα βήματα μπροστά.

Ο προπονητής του ΑΟΚ Δημήτρης Ροδάς παραμένει στο σύλλογο αφενός για να βοηθήσει την ομάδα στην “παρθενική” της παρουσία στη Γ’ Εθνική, ων φυσικά και ο τεχνικός που την οδήγησε στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος. Αφετέρου, να συμβάλλει με τις γνώσεις, το ήθος του αλλά και την εμπειρία του, στην περαιτέρω βελτίωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας που αποτελεί και τον απώτερο στόχο μας. Να δημιουργήσουμε δηλαδή σωστούς αθλητές και σωστούς χαρακτήρες.

Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, συνεχίζεται ο (εν εξελίξει) σχεδιασμός, σε όλα τα επίπεδα, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

ΕΣΚΑ: Αναβολή αγώνων την Δευτέρα και Τρίτη (12-13/12)

Η ΕΣΚΑ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων τη Δευτέρα και την Τρίτη (12-13/12) λόγω απο…