Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη”

“Συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη”

erick green olympiakos

erick green olympiakos

Μία νίκη θέλει ακόμη ο Ολυμπιακός για να “σκουπίσει” τον Άρη και να προκριθεί στους τελικούς της Basket League. Ο παίκτης των “ερυθρολεύκων” ανέφερε ότι η ομάδα του είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον Άρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Φίλες μου και φίλοι μου ελπίζω όλοι να είστε καλά. Για εμάς, το υπέροχο ταξίδι στην φετινή Ευρωλίγκα τελείωσε και δυστυχώς η τελευταία γεύση ήταν πικρή. Θεωρώ πως κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια φέτος στην Ευρωλίγκα και φτάσαμε να απέχουμε 40 λεπτά από το τρόπαιο. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε.

Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά που έχουμε τον τελευταίο μεγάλο μας στόχο. Την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Για να φτάσουμε, όμως, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει πρώτα να τελειώσουμε τη σειρά με τον Άρη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε πως από εμάς εξαρτάται η έκβαση του. Εάν εμείς παίξουμε όπως θέλουμε και έχουμε σχεδιάσει, τότε θα κάνουμε το 3-0 και θα προκριθούμε στους τελικούς.

Ο Άρης, όμως, είμαι σίγουρος πως όλες αυτές τις ημέρες προετοιμαζόταν για αυτό το ματς και πιστεύω πως θα αντιδράσει σωστά και θα είναι μαχητικός. Γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε το μάξιμουμ συγκέντρωσης και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε στο Final Four αντιμετωπίζοντας τους αντιπάλους μας με σεβασμό και σοβαρότητα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα.

Αυτό λοιπόν που πιστεύω και θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε είναι να μην σκεφτόμαστε τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και το τι έγινε στο Final Four. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον Άρη και μόνο εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…