Κεντρική Β' Εθνική Στον Μανδραϊκό ο Καμπερίδης!

Στον Μανδραϊκό ο Καμπερίδης!

giorgos kamperidis doukas panellinio protathlima efivon 2017

giorgos kamperidis doukas panellinio protathlima efivon 2017

Ο Γιώργος Καμπερίδης, ύστερα από την κατάκτηση του τροπαίου του πολυτιμότερου παίκτη στο Πανελλήνιο των Εφήβων αλλά και την χθεσινή (18/05) εκπληκτική του εμφάνιση στον τελικό των Νέων της ΕΣΚΑ, θα επιστρέψει στον Μανδραϊκό, ο οποιός τον είχε δώσει δανεικό για ένα χρόνο στην ομάδα του Δούκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το ταλέντο δε σταματά να παράγεται συνεχώς στις ακαδημίες της ομάδας μας. Έτσι μετά τον αδερφό του Μιχάλη Καμπερίδη φόργουορντ του Ρεθύμνου τώρα, ήρθε η ώρα του Γιώργου. Βλέποντας τις ικανότητες του στις αρχές της χρονιάς δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στο Δούκα στα πλαίσια της προσπάθειας να αποδείξει τις ικανότητές του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μιας και ο χρόνος του αν έμενε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα μας θα ήταν λιγότερος.

Ο Καμπερίδης πέτυχε 18 πόντους στην πρεμιέρα του Δούκα με τον Εργοτέλη (99-57), έξι στο παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο (93-58), 10 με δύο τρίποντα εναντίον του Ολυμπιακού (70-58), 22 με τέσσερα τρίποντα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, γυρίζοντας το 2-17 του έκτου λεπτού σε 38-36 στο ημίχρονο και τελικά σε 71-66, και έριξε την αυλαία σημειώνοντας 15 πόντους με τρία τρίποντα κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας (85-67). Την καλύτερη πεντάδα των αγώνων παρεμπιπτόντως συμπλήρωσαν οι Νίκος Αρσενόπουλος (Ολυμπιακός), Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός Αρχέλαος), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ) και Παναγιώτης Βύρλας (Προμηθέας) MVP στο 44 πρωτάθλημα Εφήβων.

Γιώργο ήμαστε περήφανοι για εσένα, η οικογένεια που σε γαλούχησε μπασκετικά, που στάθηκε δίπλα σου σε κάθε δυσκολία, σε περιμένει να γεμίσεις το γήπεδο με την νέα χρονιά φορώντας τα κυανόλευκα της ομάδας μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…