Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Στεναχωριέμαι πολύ για τον κόσμο που το πίστεψε”

“Στεναχωριέμαι πολύ για τον κόσμο που το πίστεψε”

sotiris manolopoulos alexis falekas

sotiris manolopoulos alexis falekas

H AEK συνετρίβη από τον Παναθηναϊκό και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε στην συνέντευξη τύπου πως δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Έλληνα τεχνικού:

Για την αναμέτρηση: “Δεν αντέχει καμία κριτική το ματς. Hταν μία πολύ άσχημη βραδιά γα εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και επιθετικά και αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ εύστοχος. Εμείς για 40 λεπτά, ο, τι και να δοκιμάσαμε, δεν λειτούργησε. Αλλάξαμε τέσσερα πλάνα στην άμυνα. Στην επίθεση αλλάξαμε πολλά σχήματα. Δεν λειτούργησε τίποτα. Ήμασταν χειρότεροι σε όλες τις κατηγορίες αν δούμε την στατιστική. Στεναχωριέμαι πολύ για αυτόν τον κόσμο που το πίστεψε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν”.

Για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού: “Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το καλοκαίρι. Παίξαμε τέσσερα ματς με τον Παναθηναϊκό, τα τρία ήταν πολύ καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Δεν είναι κριτήριο το σημερινό. Υπάρχει και συνέχεια“.

Για την εικόνα της τέταρτης περιόδου: “Το ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, ενώ στο πρώτο ήμασταν καλοί και στο τρίτο χάσαμε από λάθη απειρίας. Αυξήθηκε πάρα πολύ η πίεση μετά τη νίκη. Αυξήθηκαν και οι προσδοκίες για την ομάδα. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Μπήκα στα αποδυτήρια και τους είπα ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Παλέψαμε, δεν βγήκε τίποτα. Υπήρχε απογοήτευση. Φυσικά και δεν μου άρεσε η εικόνα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Όταν χάσαμε το τρίτο ματς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι που χάσαμε λίγο. Στο τρίτο ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Αυτό ανέβασε την πίεση. Ίσως αυτό είναι μία εξήγηση”.

Από την πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε: “Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το σημερινό ματς. Από το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά και ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση και τα έβαλε όλα μετά. Σε τέτοια ματς δεν πρέπει να αφήνουμε τέτοιες ομάδες να νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ο, τι θέλουν. Κυριάρχησαν. Καλή συνέχεια και συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που δεν μπορέσαμε κάτι παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…