Κεντρική Β' Εθνική Σορώτος: “Ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε”

Σορώτος: “Ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε”

sorotos panionios

sorotos panionios

Ο Παπάγου επικράτησε του Ερμή Αγίας στον αγώνα κατάταξης της Β’ Εθνικής και πήρε προτεραιότητα για άνοδο στην Α2, σε περίπτωση που ανοίξει κάποια έξτρα θέση. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σορώτος, ευχαρίστησε τους πάντες γι’αυτή την επιτυχία, τονίζοντας ότι οι “στρατηγοί” πήραν αυτό που δικαιούνταν.

Αναλυτικά:
“Τελικώς πρώτοι επιλαχόντες….. Θέλω να γράψω πολλά αλλά θα αρκεστώ σε όσο μπορώ λιγότερα. Μπορεί να μην ήμασταν η καλύτερη ομάδα δουλέψαμε όμως πολύ και ήμασταν πολύ σκληροί. Κάναμε πολλά λάθη που τα πληρώσαμε ακριβά όμως καταφέραμε και πολλά και τελικά πήραμε ότι δικαιούμασταν νομίζω.

Κώστηδες, Γιάννη, Άκη, Αλέξη, Αντρέα, Μπάμπη, Θοδωρή, Βασίλη, Τζόι, Νικολάκη και Σπύρο σας ευχαριστώ πολύ. Είσαστε καταπληκτικά παιδιά.

Ο Παπάγος έχει ιστορία μεγάλη , έφτασε στα πολύ ψηλά όμως κάποια στιγμή ήρθαν τα πολύ δύσκολα και αυτή η στιγμή ανήκει σε αυτούς που ήταν εκεί να βοηθήσουν την ομάδα να ξαναπάρει τη πάνω βόλτα. Μάικ, Στέφανε Καλλέργη, Γιώργο Τσουρουπλή, Παναγιώτη Κανελλόπουλε, Τάσο Καιμάκη και κύριοι Βαρυπάτη και Γολέμη η στιγμή είναι δικιά σας. Εγώ σας ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον.

Μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Εκεί για άλλη μια φορά πήρα την απόφαση να σου δείξω εμπιστοσύνη , να μην αποφασίσω με κριτήριο τη λογική και τον θυμό αλλά για άλλη μια φορά με κριτήριο την αγάπη…..Σήμερα με δικαίωσες…… Στέφανε Παπασπυριδάκο ήσουν ένας καταπληκτικός συνεργάτης και η ήρεμη δύναμη αυτής της ομάδας.

Θοδωρή Σιούτη ήσουν από τις βασικές αιτίες που βρέθηκα στον Παπάγου και σε ευχαριστώ πολύ. Ήσουν και θα είσαι φίλος και κομμάτι αυτής της ομάδας.

Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που σήμερα έκαναν την Αταλάντη σαλούν και που όλη τη χρονιά ήταν δίπλα μας και στα κακά και στα καλά……..

Τέλος τρεις προσωπικές αναφορές. Σάντρο, Φανούλα και Θοδώρη ήσασταν πάντα εκεί για άλλη μια φορά και στήριγμα μεγάλο. Λάμπρο, Παναγιώτη, Νίκο, Άντρι, Άρη και Γιάσερ σας ευχαριστώ γιατί με τα προβλήματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό χωρίς εσάς δεν θα κάναμε προπόνηση.

Τέλος Άννα δεν μασάμε θα τον πατήσουμε κάτω……….”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…