Κεντρική NBA Σκέφτεται να κάνει work-out με τους Σίξερς ο Μπολ (vid)
NBA

Σκέφτεται να κάνει work-out με τους Σίξερς ο Μπολ (vid)

lonzo ball ucla

lonzo ball ucla

Παρά το γεγονός ότι οι Φιλαδέλφια 76ερς έχουν ελάχιστες πιθανότητες να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ο Λόνζο Μπολ ενδέχεται να κάνει work-οut μαζί τους, όπως αναφέρει το ESPN. Ο πρώην αστέρας του UCLA αναμένεται να βρίσκεται στις 2 πρώτες θέσεις του φετινού Ντραφτ μαζί με τον Μαρκέλ Φουλτζ ενώ οι Σίξερς θα κληθούν να επιλέξουν στην 3η θέση.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί μετά τις συζητήσεις που θα έχει ο γενικός διευθυντής των Σίξερς, Μπράιαν Κολάντζελο με τον ατζέντη του παίκτη, Χάρισον Γκέινς. Και μόνο το γεγονός ότι ο Μπολ σκέφτεται να προπονηθεί με έτερη ομάδα, πέρα από τους Λος Άντζελες Λέικερς προκαλεί εντύπωση, με δεδομένο ότι ο “τρελοπατέρας” του, ΛαΒάρ Μπολ είχε ξεκαθαρίσει ότι ο γιος του θα ασχοληθεί μονάχα με τους “λιμνανθρώπους”, οι οποίοι πρόκειται να τον επιλέξουν στο νούμερο 2 του Ντραφτ.

Την περασμένη σεζόν, ο Μπολ είχε 14.6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7.6 ασίστ ανά αγώνα στην παρθενική του χρονιά με τους “Μπρούινς“. Η εκτελεστική του δεινότητα (41.2% στα τρίποντα), η ταχύτητά του με την μπάλα στα χέρια αλλά και ο θαυμαστός τρόπος με τον οποίο βλέπει το παρκέ τον καθιστούν ως ένα περιζήτητο ταλέντο και σε περίπτωση που είναι διαθέσιμος στο νούμερο 3, οι Σίξερς δεν πρόκειται να χάσουν την ευκαιρία.

https://www.youtube.com/watch?v=Lcbr-LY2a6Q

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…