Κεντρική Ασίστ Shadow Συνεργασία Ομίλου Σαράντη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Συνεργασία Ομίλου Σαράντη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

giannis antetokounmpo str8

giannis antetokounmpo str8

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του, τόσο στις χώρες όπου ήδη δραστηριοποιείται όσο και σε νέες αγορές, ο Όμιλος Σαράντη ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διεθνούς εμβέλειας Έλληνα παίκτη του ΝΒΑ. Η συνεργασία, η οποία έχει άμεση ισχύ, αφορά στην προώθηση του σήματος “STR8” σε παγκόσμιο επίπεδο για τα επόμενα 5 χρόνια.

To “STR8” αποτελεί δημοφιλή ανδρική αρωματική σειρά με υψηλή αναγνωρισιμότητα και ισχυρά μερίδια αγοράς σε όλες τις χώρες του Ομίλου. Το “STR8” απευθύνεται και υποστηρίζει τους νέους άνδρες, που ακολουθούν το πάθος τους, ξεπερνούν τα όριά τους, προσπαθούν κάθε ημέρα να γίνονται καλύτεροι. Τους νέους εκείνους που επιλέγουν να ζουν την κάθε μέρα με τον δικό τους τρόπο.

Ο Γιαννης Αντετοκούνμπο, ξεκινώντας τη διαδρομή του από τα ανοικτά γήπεδα της Αττικής, τόλμησε να κυνηγήσει το όνειρό του και να το κάνει πραγματικότητα, καταφέρνοντας σήμερα να σημειώνει θρυλικές επιτυχίες σε γεμάτα γήπεδα της Αμερικής και να αποτελεί το μεγαλύτερο ανερχόμενο αστέρι του μπάσκετ παγκοσμίως κατακτώντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η αγάπη του για το μπάσκετ, η επιμονή, η σκληρή δουλειά και η ακεραιότητά του, τον έχουν τοποθετήσει σε μια από τις κορυφαίες θέσεις του NBA.

Το “STR8” και ο Γιάννης ταιριάζουν απόλυτα καθώς αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αξίες. Στο πρόσωπο του Γιάννη, το “STR8” βρίσκει τον καλύτερο πρεσβευτή του για να ανοίξει τις αγορές παγκοσμίως και να μεγαλώσει, εκφράζοντας το όραμα του Ομίλου Σαράντη για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην παγκόσμια αγορά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…