Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σημαντική νίκη, πάμε με καθαρό μυαλό στο Φάιναλ Φορ”

“Σημαντική νίκη, πάμε με καθαρό μυαλό στο Φάιναλ Φορ”

papanikolaou

papanikolaou

O Oλυμπιακός επικράτησε στο “Nick Gallis Hall” του Άρη με 8477, για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει πως ήταν σημαντική νίκη για τους “ερυθρόλευκους“, καθώς τώρα θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη με καθαρό μυαλό, ενώ μίλησε και για το απίστευτο buzzer beater που πέτυχε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην NOVA:
“Σχετικά με το τρομερό buzzer-beater του στο τέλος του πρώτο δεκαλέπτου:
“Σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά πετάς την μπάλα. Αν μπει γίνεται χαμός, αν δε μπει είναι απλά ένα χαμένο σουτ. Αυτό μπήκε, όλα καλά.”

Για το παιχνίδι, ο Παπανικολάου τόνισε:
“Σίγουρα όταν παίζεις στο Aλεξάνδρειο είναι δύσκολο. Το γήπεδο σου βάζει μία πίεση, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τον κόσμο. Η ομάδα του Άρη βρίσκεται άξια στους ημιτελικούς και είναι πάντα ανταγωνιστική. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, υπήρχαν αρκετές δυσκολίες και στην αρχή δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση.

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, μας επιτρέπει να πάμε με καθαρό μυαλό στο Φάιναλ Φορ. Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν πράγματα που μπορείς να τα δεις και να τα διορθώσεις. Είμαι σίγουρος πως και σήμερα έχουμε πολλά να δούμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…