Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Σφαιρόπουλος: “Είναι αρκετός ο χρόνος της μίας ημέρας για να αλλάξουμε 2-3 πράγματα”

Σφαιρόπουλος: “Είναι αρκετός ο χρόνος της μίας ημέρας για να αλλάξουμε 2-3 πράγματα”

ioannis sfairopoulos olympiacos

ioannis sfairopoulos olympiacos

Κωνσταντινούπολη, αποστολή
psarakisΟ Ολυμπιακός αγωνίζεται στο “Sinan Erdem Dome” εναντίον της Φενέρμπαχτσε (21/05, 21:00), για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως σε μία ημέρα μπορούν να γίνουν 2-3 αλλαγές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Όπως έχω πει, ο Ολυμπιακός δεν περιμένει τελευταία στιγμή να δουλέψει. Έχουμε χτίσει μέσα στη χρονιά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα ματς. Δουλεύουμε με συνέπεια, μέθοδο και σίγουρα υπάρχουν κάποιες μικρές προσαρμογές. Είναι αρκετός ο χρόνος της μίας ημέρας για να αλλάξουμε 2-3 πράγματα.

Ο τρόπος που δουλεύουμε είναι γνωστός στους παίκτες. Αυτά που κάναμε στο βίντεο και στην προπόνηση ήταν να επικεντρωθούμε σε ορισμένες λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν από την καλή άμυνα, ώστε να περιορίσουν τον αντίπαλο. Θέλουν να έχουν καλές αποστάσεις και δημιουργούν προϋποθέσεις, ώστε να χτυπήσουν εκεί που μειονεκτεί ο αντίπαλος.

Σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ατμόσφαιρα του “Σινάν Ερντέμ” απάντησε:
“Θα μοιράσουμε ωτοασπίδες το βράδυ στους παίκτες. Αστειεύομαι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, όπως φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Έχουμε παίξει στο “Νίκος Γκάλης“, στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οπως κι αν πάει το παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε στο πλάνο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…